Müzik önerisi

Craxes

Hectopat
Daha fazla  
Şu an dinlediğim müziklerin çoğu burada tam ne tür dinlediğimi bilmiyorum ama böyle şarkılar dinleyen birileri varsa önerilerini bekliyorum.

Iron Maiden'ın yeni parçasını dinlediniz mi? Adı "Writing on the Wall" olması lazım. Hatta albüm de geliyormuş.
30 Secods To Mars'ın A Beautiful Lie albümünü tavsiye ederim.
Green Day de ilk aklıma gelenlerden.
Biraz ipimi koparayım ver elini uzak doğu derseniz Hitorie - Coyote and Ghost var. Ama bu alistiklarinizdan biraz farkli gelebilir.
Seal - Kiss From A Rose...
Listenize bakınca aklıma ilk gelenler bunlar. Önerilerimden beğendiğiniz olursa listeyi ona göre daha da genişleyebilirim. Telefon ile yazdığımdan dolayı müzik linklerini ekleyemiyorum.

Iron Maiden'ın yeni parçasını dinlediniz mi? Adı "writing on the wall" olması lazım. Hatta albüm de geliyormuş.
30 secods to Mars'ın a beautiful lie albümünü tavsiye ederim.
Green day de ilk aklıma gelenlerden.
Biraz ipimi koparayım ver elini Uzak Doğu derseniz hitorie - coyote and ghost var. Ama bu alistiklarinizdan biraz farkli gelebilir.
Seal - kiss from a rose...
Listenize bakınca aklıma ilk gelenler bunlar. Önerilerimden beğendiğiniz olursa listeyi ona göre daha da genişleyebilirim. Telefon ile yazdığımdan dolayı müzik linklerini ekleyemiyorum.

Hitorie gerçekten farklı Iron Maiden zaten dinlerim hoşuma gitti.
Seal kiss from rose da güzel
Green day de fena değil ama o kadar
Imagine Dragons'un şarkılarını dinle bir de.
İ wanna rock öneririm.
Human da sevebilirsin.

Öneriler için teşekkürler human ile Imagine Dragons eskiden çok dinlerim her ne kadar eskisi kadar olmasa da ara sıra dinlerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı