sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben sizden şarkı önerisi almaya geldim ama dinlediğim şarkılar şu tür: "çökertme","hani gökbörü","yelkenler biçilecek" türde şarkılar dinliyorum bu şarkılara benzer olursa çok müteşekkir olurum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Ben sizden şarkı önerisi almaya geldim ama dinlediğim şarkılar şu tür: "çökertme","hani gökbörü","yelkenler biçilecek" türde şarkılar dinliyorum bu şarkılara benzer olursa çok müteşekkir olurum şimdiden teşekkürler.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 28 Mart 2023 #2 Müzik platformu kullanıyor musun?
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 Aade dedi: Müzik platformu kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Müzik Platformundan kastınız Spotify, YouTube Music ise evet kullanıyorum
Aade dedi: Müzik platformu kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Müzik Platformundan kastınız Spotify, YouTube Music ise evet kullanıyorum