Paprikka Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 579 Çözümler 2 Yer Qo'noS Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Capitan 9 Kasım 2020 #1 Dün gece şarkımı paylaşmıştım. Muhtemelen diğer forumda da açtığım için "Kopyala yapıştır içerik" diyerek konuyu silip beni de cezalandırmışlar. Soru 1: Size ayrı beste mi yapayım? Soru 2: Boyum uzadı bibim uzadı gibi başlıklar patır patır açılırken benim müziğim fazla mı uygunsuz kaçtı? Soru 3: Exclusive kelimesi özel isim midir ki hem ceza veriyor hem de cümle ortasındaki exclusive'in e'sini büyük olacak şekilde düzeltiyorsunuz? Soru 4: @Recep Baltaş, seni seviyorum, ama yarattın bari takip et. Çocuklar oyun bahçesine çeviriyor moderasyon panelini.
Dün gece şarkımı paylaşmıştım. Muhtemelen diğer forumda da açtığım için "Kopyala yapıştır içerik" diyerek konuyu silip beni de cezalandırmışlar. Soru 1: Size ayrı beste mi yapayım? Soru 2: Boyum uzadı bibim uzadı gibi başlıklar patır patır açılırken benim müziğim fazla mı uygunsuz kaçtı? Soru 3: Exclusive kelimesi özel isim midir ki hem ceza veriyor hem de cümle ortasındaki exclusive'in e'sini büyük olacak şekilde düzeltiyorsunuz? Soru 4: @Recep Baltaş, seni seviyorum, ama yarattın bari takip et. Çocuklar oyun bahçesine çeviriyor moderasyon panelini.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 9 Kasım 2020 #2 Müzik - Davaro [kayıt] Çoluk çocuk işte. Moderasyona ben değil, artık dedem bakacak. 85 yaşında, yaşı tam moderasyon için uygun efenim.
Müzik - Davaro [kayıt] Çoluk çocuk işte. Moderasyona ben değil, artık dedem bakacak. 85 yaşında, yaşı tam moderasyon için uygun efenim.