Müzik Prodüksiyon için MacBook Pro kullanan var mı?

Apocalypticboy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir süredir araştırıyorum. Windows'tan usandığım için Mac'e geçmeye karar verdim fakat kayıtlarımı yapmak için hangisinin yeterli gelip gelmeyeceğini bilmiyorum. O yüzden hangisini alacağıma karar veremedim.

Aklımda MacBook Pro 13 inç var. Hem hafif hem küçük olduğu için beğeniyorum. Fiyatı da daha uygun.
Yapacağım şeyler Roland ses kartımı bağlayıp studio one tarzı programlar ile ses kayıt ve düzenleme yapmak. Belki de bunun için Bootcamp ile windows yükler cubase kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum.

Sorum şu; bunun için donanım yeterli olur mu? Yoksa illa 15inç mi almam gerekiyor??

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Macbook Pro 13 inç olan yeterli olur. Windows yüklemene gerek yok, Macos'ta Cubase kullanabilirsin. Ben kullanırken, ekrandan biraz rahatsızlık duyuyordum fazla kanal olduğunda uğraştırıyordu beni, harici ekran ile çözdüm ama o zamana kadar da kullanabildim.Yani sıkıntı değil aslında çok fazla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı