Müzik Prodüksiyonu İçin 10.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
10.000

oguzhancx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar parçaları konusunda epey bilgisizim. O yüzden bir Apple alıp kurtulayım gibi düşünüyordum en başta. Sonra kasa toplayarak işi daha uyguna kapatabileceğimi öğrendim. Apple ayarında 10.000 civari bütçeyle aynı performansı masaüstünden alabilir miyim? Şu an epey dandik bir laptop kullanıyorum. Mix yaparken yüksek kanal sayıları ve eklediğim pluginler çok sıkıntı çıkartıyor. Yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu videodaki

Ryzen 9 3900X​

epey iş görür gibi duruyor. bunu baz alarak kurmam gerek sanırım sistemi

Videoyu izlemeden önce tarihine de dikkat etseniz keşke. 5. Nesil Ryzen öneririm ben :)

s85d4f8s4df8.jpg

İtopya'dan 10.141TL olarak bunu alabilirsiniz. Normade öneri vermem ama biraz boş zamanıma denk geldi.

Yanlış bilgi
Eki Görüntüle 739186

İtopya'dan 10.141 TL olarak bunu alabilirsiniz. Normalde öneri vermem ama biraz boş zamanıma denk geldi.
Hocam, öncelikle o RAM'lere gerek yok. Intel işlemci, Z serisi bir anakart değilse 2666 MHz RAM'den fazlasını desteklemiyor. Ayrıca Intel işlemci, bu bütçede mantıksız olur. Kasayı ve PSU'yu da PowerBoost seçtiğimize göre iyi patlayacak bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama bu ekran kartı cok yüksek değil mi? ben müzik prodüksiyonu için kullanacağım.
Değil Render işlerinde GPU ile CPU hibrit kullanmak daha mantıklı bu yüzden güçsüz bir ekran kartı seçmek mantıksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı