erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Bunun gibi bir ses nasıl yapabilirim? Orijinali. Link Düzenlenmiş hali. Link Link 2
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 22 Nisan 2024 #2 erenpvo38 dedi: Bunun gibi bir ses nasıl yapabilirim? Orijinali. Link Düzenlenmiş hali. Link Link 2 Genişletmek için tıkla... Yapay zeka ile ses değiştirme siteleri var oralardan yapabilirsiniz.
erenpvo38 dedi: Bunun gibi bir ses nasıl yapabilirim? Orijinali. Link Düzenlenmiş hali. Link Link 2 Genişletmek için tıkla... Yapay zeka ile ses değiştirme siteleri var oralardan yapabilirsiniz.
erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Lexus LFA dedi: Yapay zeka ile ses değiştirme siteleri var oralardan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sitenin adını biliyorsanız yazar mısınız?
Lexus LFA dedi: Yapay zeka ile ses değiştirme siteleri var oralardan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sitenin adını biliyorsanız yazar mısınız?
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 22 Nisan 2024 #4 Video Dubbing with Voice Cloning | Text to Speech bu siteyi buldum hocam. Eskiden ben de yapmıştım ama hangi site olduğunu bulamadım kusura bakmayın.Onda metni sese dönüştürmüştüm.
Video Dubbing with Voice Cloning | Text to Speech bu siteyi buldum hocam. Eskiden ben de yapmıştım ama hangi site olduğunu bulamadım kusura bakmayın.Onda metni sese dönüştürmüştüm.
erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 115 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #5 Lexus LFA dedi: Video Dubbing with Voice Cloning | Text to Speech bu siteyi buldum hocam. Eskiden ben de yapmıştım ama hangi site olduğunu bulamadım kusura bakmayın. Onda metni sese dönüştürmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam siz olayi yanlış anlamışsınız. Benim yapmak istedigim şarkının tonunu sese uyarlamak. Ornek linkler attim oradan bakabilirsiniz. Müziğin tonunu gegagedigedagedago sesine uyarlamak istiyorum. Son düzenleme: 23 Nisan 2024
Lexus LFA dedi: Video Dubbing with Voice Cloning | Text to Speech bu siteyi buldum hocam. Eskiden ben de yapmıştım ama hangi site olduğunu bulamadım kusura bakmayın. Onda metni sese dönüştürmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam siz olayi yanlış anlamışsınız. Benim yapmak istedigim şarkının tonunu sese uyarlamak. Ornek linkler attim oradan bakabilirsiniz. Müziğin tonunu gegagedigedagedago sesine uyarlamak istiyorum.