@Single_factor Behringer daha iyi gibi biraz daha araştırma yapacağım sonrasında karar vereceğim bu süreçte bana hep yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
@Single_factor merhaba iyi akşamlar ben biraz daha araştırma sonucu. Presonus eris e4.5 adlı stüdyo monitörünü satın aldım. Ses kartına bağlamak için çivi giriş trs kablo lazımdı (ses kartım audiend ID 14) bende bu linkteki kablolardan 2 adet aldım normalde 2 giriş çıkış birleşik bir kablo almıştım ama o olmadığı için bu geldi
Hosa 1-4'' TRS (M) - 1-4'' TRS (M) Balanslı kablo 1.5 mt. CSS-105 Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba ses kartım ile monitörü bağladığımda ortalama %45-50 arası bir ses azalması oluyor. Monitörün kendi üstündeki ses ayar kısmı ortalama %30 açılabiliyor ses kartımda belli bir sesten sonrasını yükseltmiyor eğer oynama olursa seste bozulma oluyor. Bunun sebebi kablo mu yoksa ses kartı ile monitör arası bir uyuşmazlık mı var farklı bir ayar mı yapılmalı hiç bilemiyorum çok fazla araştırdım ve size sormaktan başka çare gelmedi aklıma eğer çözümde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...