Müzik ve ders için 2000 TL altı kablosuz kulaklık

Telefon markanızı yazmamışsınız, ben ihtimalleri yazayım siz değerlendirin.

Telefonunuz Samsung ise kesinlikle Buds FE alın. Başka hiçbir ihtimali önemsemeyin.
Eğer telefonunuz Samsung değilse CMF Buds 2 Plus için bir tık bütçe yükseltin, kesinlikle farka değecektir. Bütçe yükseltemiyorsanız Buds FE tercih edip yolunuza bakın.

Başka öneren olursa diye şu notu düşeyim, bu bütçede tercih edilen bir diğer kulaklık olan QCY HT08 modelinin ANC performansı kötüdür, ANC önemli olduğu için tercih etmenizi önermem. Söylediğim iki modelden birisi hem ANC hem dengeli ses profili konusunda tatmin edecektir.

Telefon markanızı yazmamışsınız, ben ihtimalleri yazayım siz değerlendirin.

Telefonunuz Samsung ise kesinlikle Buds FE alın. Başka hiçbir ihtimali önemsemeyin.
Eğer telefonunuz Samsung değilse CMF Buds 2 Plus için bir tık bütçe yükseltin, kesinlikle farka değecektir. Bütçe yükseltemiyorsanız Buds FE tercih edip yolunuza bakın.

Başka öneren olursa diye şu notu düşeyim, bu bütçede tercih edilen bir diğer kulaklık olan QCY HT08 modelinin ANC performansı kötüdür, ANC önemli olduğu için tercih etmenizi önermem. Söylediğim iki modelden birisi hem ANC hem dengeli ses profili konusunda tatmin edecektir.
Usta iPhone kullanıyorum. CMF Buds 2 Plus modelinin ANC özelliğini kullanabilir miyim? Yoksa bütçe yükseltip AirPods'tan devam mı?

@ustaaaaa
Kullanabilirsin bir sorun olmaz. LDAC kullanamazsın sadece iPhone ile tek eksik o olur ama çok da önemli değil zaten uygulamaların çoğu desteklemiyor.
Yardımınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı