Müzik yapmak için neler lazım?

Aynen bütçenize göre en mantıklısı bu olur. Standda filter var ama ektra olarak pop filter alabilirsin mikrofona geçen sünger tarzdan.

İfadeler: Vio
Aynen bütçenize göre en mantıklısı bu olur. Standda filter var ama ektra olarak pop filter alabilirsin.
Pop halledilir hocam tamam o zaman bugün yarın bunu alırım şimdi FL kurup yarın sizi bekliyorum hocam.

Hocam bütçem o banda çıksa C1 alırdım direkt onun yanına ek güç vs. de gerekir şimdi.
Ek birşeye gerek olmadan tertemiz ses kalitesi veriyor. Yanında stand alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Phantom power istiyor hocam yine

Dönüştürücü ses kartı ile bağlayabilirsiniz, phantom power olmadan yüksek ses kalitesi verebiliyor.
Videoyu izledinizmi bilmiyorum ama dakika 3-4 arasında kendisi diyor arkadaş phantom power olmaz ise ses kaliteniz düşük olur diye.

Videoyu izledinizmi bilmiyorum ama dakika 3-4 arasında kendisi diyor arkadaş phantom power olmaz ise ses kaliteniz düşük olur diye.
Her mikrofon için aynıdır durum. Phantom power ses kalitesini ve ses seviyesini arttırır fakat arkadaşın bütçesi az ise bm800 alması yerine cx1 alması çok daha iyi olacaktır.

Phantom power ses kalitesini ve ses seviyesini arttırır

Yanlış bilgi. Sadece bazı mikrofonlar (kondanser gibi) çalışabilmek için genş diyaframları nedeni ile ve içlerinde preamp barındırdıklarından yüksek güce ihtiyaç duyarlar. Bu durum ses kalitesini / seviyesini etkilemez ve ilgisi yoktur.

Sürüyle yanlış / hatalı bilgi paylaşıyor. Ve bunların farkında değil. Müzik teorileri, müzik bilgi teknolojileri, ekipmanlar ile ilgili bilgileri fazlasıyla zayıf. Gitar videolarında da temel seviyede dahi çok yanlış bilgilendirmeler yaptığına rastladım. Güvenmeyin bu arkadaşa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…