ard50500
Hectopat
- Makaleler
- 2
Bilmiyorum ama ben oradan bazı pluginleri indirdim. Bazıları trial versiyon bazıları tam.Crack sitesi sanırım hocam
Bilmiyorum ama ben oradan bazı pluginleri indirdim. Bazıları trial versiyon bazıları tam.Crack sitesi sanırım hocam
tamamdır hocam o halde yarın bekliyorum bana yardımcı olabilecek şeyleri. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hocam.Bilmiyorum ama ben oradan bazı pluginleri indirdim. Bazıları trial versiyon bazıları tam.
Aynen bütçenize göre en mantıklısı bu olur. Standda filter var ama ektra olarak pop filter alabilirsin mikrofona geçen sünger tarzdan.tamamdır hocam o halde yarın bekliyorum bana yardımcı olabilecek şeyleri. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hocam.
Yarın bu paketi alıyorum o halde.
Pop halledilir hocam tamam o zaman bugün yarın bunu alırım şimdi FL kurup yarın sizi bekliyorum hocam.Aynen bütçenize göre en mantıklısı bu olur. Standda filter var ama ektra olarak pop filter alabilirsin.
Ek birşeye gerek olmadan tertemiz ses kalitesi veriyor. Yanında stand alabilirsiniz.Hocam bütçem o banda çıksa C1 alırdım direkt onun yanına ek güç vs. de gerekir şimdi.
Ek birşeye gerek olmadan tertemiz ses kalitesi veriyor. Yanında stand alabilirsiniz.
Dönüştürücü ses kartı ile bağlayabilirsiniz, phantom power olmadan yüksek ses kalitesi verebiliyor.Phantom power istiyor hocam yine
Videoyu izledinizmi bilmiyorum ama dakika 3-4 arasında kendisi diyor arkadaş phantom power olmaz ise ses kaliteniz düşük olur diye.Dönüştürücü ses kartı ile bağlayabilirsiniz, phantom power olmadan yüksek ses kalitesi verebiliyor.
Her mikrofon için aynıdır durum. Phantom power ses kalitesini ve ses seviyesini arttırır fakat arkadaşın bütçesi az ise bm800 alması yerine cx1 alması çok daha iyi olacaktır.Videoyu izledinizmi bilmiyorum ama dakika 3-4 arasında kendisi diyor arkadaş phantom power olmaz ise ses kaliteniz düşük olur diye.
Phantom power ses kalitesini ve ses seviyesini arttırır
Sürüyle yanlış / hatalı bilgi paylaşıyor. Ve bunların farkında değil. Müzik teorileri, müzik bilgi teknolojileri, ekipmanlar ile ilgili bilgileri fazlasıyla zayıf. Gitar videolarında da temel seviyede dahi çok yanlış bilgilendirmeler yaptığına rastladım. Güvenmeyin bu arkadaşa.Videoyu izledinizmi bilmiyorum ama dakika 3-4 arasında kendisi diyor arkadaş phantom power olmaz ise ses kaliteniz düşük olur diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.