Müzik yazılısı çok mu abartılı?

süperman6143

Hectopat
Daha fazla  
Müzik hocası tüm okula İstiklâl Marşı 10 kıta yazın deyip sınav yapıyor ve harf hatasından bile kırarım diyor. İstiklâl Marşı insanın ezberinde fakat hocanın dediği abartı değil mi? O an sınavda hata olabilir, kelime yerleri karışabilir. 9. kıta özellikle kelimeler çok değişik ve bu ortalamayı da etkiler. Ben mi çok abartıyorum sınavı yoksa hoca mı abartmış?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzik hocası tüm okula İstiklâl Marşı 10 kıta yazın deyip sınav yapıyor ve harf hatasından bile kırarım diyor. İstiklâl Marşı insanın ezberinde fakat hocanın dediği abartı değil mi? O an sınavda hata olabilir, kelime yerleri karışabilir. 9. kıta özellikle kelimeler çok değişik ve bu ortalamayı da etkiler. Ben mi çok abartıyorum sınavı yoksa hoca mı abartmış?

Her sene ezberletiyorlardı bize, abartma yok şahsen.

Hocanın abarttığı gayet açık. Hadi 10 kıta ezberlettin de, harf hatasından da kırmazsın yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle der o hafta getirmeyen adamdan bile sonrasında ödev kabul eder. Göz korkutmayı severler sen dikkat ederek yaz geç boş ver.

Müzik sıkıntı dersdir ama merak etme daha çocuksunuz şimdiden 50-60 vermez hocalar. Sen müziği çok dert etme, matematik fen Türkçeye odaklan LGS de işine yarar.

Müzik sıkıntı dersmi oldu benim bildiğim müzik dersi 1 saat ve ortalamayı pek etkilemez diye düşünüyorum.

Çok abartı evet. Günümüzde kullanmadığımız çok kelime barındırıyor. Ayrıca bütün okulun o kadar uzun sınavını oturup okuyacak kadar işsiz herhalde.

Kadın ders bile işlemiyor soru çözmeye bırakıyor derslerde bir anda sınav diyor dersdede oturup okur o işsiz.

Çok abartı evet. Günümüzde kullanmadığımız çok kelime barındırıyor. Ayrıca bütün okulun o kadar uzun sınavını oturup okuyacak kadar işsiz herhalde.

9. kıta karıştırmadan yazmak aşırı zor.

Müzik sıkıntı dersmi oldu benim bildiğim müzik dersi 1 saat ve ortalamayı pek etkilemez diye düşünüyorum.

Ortalamayı aşırı etkilemez ama böyle bir sınavı ezber gerektiren inkılapla aynı güne koyması ve o sınavdan sonraki günde yine ezber gerektiren din sınavı olması sıkıntı oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı