FL Studio 20 ve Xfer Serum Eğitim Seti: Bir Beatmaker olun
FL Studio ve Serum dersleri hiç bu kadar kolay ve kapsamlı anlatılmamıştı. Sevdiğiniz türle çalışarak programı öğrenin.www.udemy.com
Create Your Best Music | FL Studio
We’re Image‑Line, the makers of FL Studio – the music production software used by millions every day to create their best music.www.image-line.com
Buyur. Kolay gelsin.
Eğer bu işe tutkunuz var ise müzik kulağınızın gelişmiş olması lazım ve eğitimlerle vakit kaybetmek yerine gerçekten araştırıp kendi çözümlerinizi üretmenizi öneririm. Ne kadar korsan sevmesem de FL Studio ve bunun içerisindeki pluginler vs aşırı pahalı, Rus arkadaşlardan gerekli kaynakları bulursunuz. Sürekli olarak yazmanız ve üretmeniz gerekiyor. Sürekli olarak farklı sanatçılara şans vermeniz, gerektiğinde hissetmeniz gerekiyor eğer gerçekten sanat yapacağım diyorsanız. Temel müzik kavramlarını da öğrenirseniz kafanızda bir temel oluşturursunuz. İngilizce olarak araştırın Türkçe olarak üzer çünkü müzik üretimi konusunda içerik üreten Türk oldukça sınırlı.
Benim mesaja neden beğenmedim atılmış anlamış değilim. Sanki ben koyuyorum fiyatları. Ben korsan kullanma desem bile isteyen bir şekilde kullanacak. Konu sahibi arkadaş kursu satın alıp diğerlerini bildiği yöntemden kullanabilir.
Müzik üretimi konusunda ne kadar bilginiz ve tecrübeniz var bilmiyorum ama herkesin bildiği bir uygulamayı buraya yapıştırıp kolay gelsin demek kadar kolay değil bu iş. Sadece tek alım ile bitmiyor çünkü bu iş. İşin içerisinde Pluginler, VST'ler, Drum - OneShot Packler'de girdiği zaman ciddi anlamda para gerekiyor. Yardımcı olmak istiyorsak daha verimli şeyler sunmak gerekiyor. Emin olun hiçbir müzik üreticisi tabii top-producer'lar dışında ödeme yapmıyor elektronik müzik üretimi için. Arkadaş tam olarak ne yapmak istiyor bu önemli.Benim mesaja neden beğenmedim atılmış anlamış değilim. Sanki ben koyuyorum fiyatları. Ben korsan kullanma desem bile isteyen bir şekilde kullanacak. Konu sahibi arkadaş kursu satın alıp diğerlerini bildiği yöntemden kullanabilir.
FL Studio indirin, biraz kurcalayın, basit terimleri öğrenin, ritim tutmayı öğrenin. Ekipman olarak başlangıç için bir condenser mikrofon ve bir kulaklık yeterlidir. Eğer tutkunuz olup bu işi severseniz sonrasında profesyonele yaklaşan ekipmanları tercih edersiniz.Hmm evet üretmek yapmak istiyorum kendimi geliştirmekte istiyorum sadece nasıl nereden başlayacağım ve neler lazım ekipman olarak onları bilmiyorum
Müzik üretimi konusunda ne kadar bilginiz ve tecrübeniz var bilmiyorum ama herkesin bildiği bir uygulamayı buraya yapıştırıp kolay gelsin demek kadar kolay değil bu iş. Sadece tek alım ile bitmiyor çünkü bu iş. İşin içerisinde Pluginler, VST'ler, Drum - OneShot Packler'de girdiği zaman ciddi anlamda para gerekiyor. Yardımcı olmak istiyorsak daha verimli şeyler sunmak gerekiyor. Emin olun hiçbir müzik üreticisi tabii top-producer'lar dışında ödeme yapmıyor elektronik müzik üretimi için. Arkadaş tam olarak ne yapmak istiyor bu önemli.
Vocal mi kaydeceksiniz, Melody mi yazacaksınız, tam bir beat çıkarıp ikisini birlikte mi yapacaksınız? Bu konuda hedef belirlemek ilk adım olmalı.
FL Studio indirin, biraz kurcalayın, basit terimleri öğrenin, ritim tutmayı öğrenin. Ekipman olarak başlangıç için bir Condenser mikrofon ve bir kulaklık yeterlidir. Eğer tutkunuz olup bu işi severseniz sonrasında profesyonele yaklaşan ekipmanları tercih edersiniz.