Müziklerin bir anda hızlanması

Makaleler
6
Yer
Mersin
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi normal bir şekilde yaşıyordum. Müzik dinlemeye başladım ama sanki müziklerin hızı anormal şekilde artmış gibi hissediyorum. Yabancı şarkilardaki sözleri kestiremiyorum bile. Size hiç böyle bir şey oldu mu bir tık garip geldi bana?

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi normal bir şekilde yaşıyordum. Müzik dinlemeye başladım ama sanki müziklerin hızı anormal şekilde artmış gibi hissediyorum. Yabancı şarkilardaki sözleri kestiremiyorum bile. Size hiç böyle bir şey oldu mu bir tık garip geldi bana?
Rap türü evrimleşiyor... Faster... FASTER!!

Çoğu şarkı belli bir kısımdan sonra hızlanır. Anlamak için alışmak gerek. Ben epeydir anlamaya çalışıyorum yeni yeni az çok anlamaya başladım. Hızlı söyleyince ellerine ne geçiyor anlamadım.

Rap türü evrimleşiyor... Faster... FASTER!

Yok hocam öyle degil dinlediğim müzikler. Örneğin 100 bpm (tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum) ise 130-140 gibi geliyor bende anlamadım nasıl açıklayacağımi da tam olarak bilmiyorum.
Çoğu şarkı belli bir kısımdan sonra hızlanır. Anlamak için alışmak gerek. Ben epeydir anlamaya çalışıyorum yeni yeni az çok anlamaya başladım. Hızlı söyleyince ellerine ne geçiyor anlamadım.
Hep dinlediğim şarkılar. Yeni müzik değil. Mesela normalde hani bir şarkının ritmini bilirsiniz ya bana bu ritim normalden %20 30 civarı daha hızlı geliyor. Enteresan yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı