Kaybettirmeme imkanı var mı, çünkü müzisyen olmak istiyorum.İyi bir ses sistemi. Ancak onun da doğrusunu ve etkilisini bulmak ciddi bir araştırma, deneyim süreci demektir. Lambalı preamplar, Hi-fi üniteler, akustik ortam vb... işin içinden çıkmak maliyet açısından da oldukça dertli.
Ben pikap öneriyorum. Sesleri analog duyacaksınız ne flac ve başka hiç bir şeye benzemez. En sevdiğiniz albümlerin plaklarını alın.
Eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız Enstrüman çalmak size işin bütün büyüsünü kaybettirir. Bazı işlerde mutfağı görmemek lazım
Doğası böyle. O büyülü duyguların aslında formüller ve matematiksel sistemler olduğunu öğrendikçe zamanla müzik dinlemekten aldığınız keyfi kaybedersiniz.Kaybettirmeme imkanı var mı, çünkü müzisyen olmak istiyorum
müzikten aldığınız keyfi kaybedersiniz.Sesi en Full yapmak.
Her müziği; yolda yolakta, otobüste dinlememek çok önemli. Kafanızı müziğe vereceğiniz, sakin bir yer şart. Mümkünse geceleri karanlıkta dinlemeniz beyninizin görmek için de harcadığı eforu duymaya yönlendirmesi gerçeğiyle birlikte daha faydalı olacaktır.Daha etkili müzik dinleme yolları nelerdir?
Ya bir şey diyeceğim de ben matematiği (muzisyen ve matematikçi olmak istiyorum) cok severim ki zaten müziğin matematiksel yönü beni cok cezbediyor hocam. Formullerle uğraşmayı severim, sizce yinede müzikten soğur muyum?Doğası böyle. O büyülü duyguların aslında formüller ve matematiksel sistemler olduğunu öğrendikçe zamanla müzik dinlemekten aldığınız keyfi kaybedersiniz.
En iyi yorum bence bu.
Her işin teorik noktalarını bilmek, arkasındaki bilgiye sahip olmak, sizi son tüketici, kullanıcı olmaktan çıkarır. Misal bir yazılımı düşünün, yazılım mühendisisiniz. Sizin işinizi kolaylaştıran bir aracın nasıl yapıldığını bilmeden size sunduğu katkıya hayran olmanız bir başkayken, mühendis halinizle programın aynısını oluşturabilecek, çalışma prensibini bilen biri olarak kullanmanız bir başka olacaktır. Çalgı aleti öğrenmek gibi değildir notalar, formüller. Müziği dinlerken kafanızı bunlara yoracağınız ve bunun da alacağınız keyfi düşüreceği kanaatindeyim.Ya bir şey diyeceğim de ben matematiği (muzisyen ve matematikçi olmak istiyorum) cok severim ki zaten müziğin matematiksel yönü beni cok cezbediyor hocam. Formullerle uğraşmayı severim, sizce yinede müzikten soğur muyum?
Tamam anladım demek istediğinizi. Ama benim olmak istediğim konum üreticilik. Galiba biraz zevklerimden ödün vermek zorundayım ve ya kendi ekmeğimi kendim yapmak.Her işin teorik noktalarını bilmek, arkasındaki bilgiye sahip olmak, sizi son tüketici, kullanıcı olmaktan çıkarır. Misal bir yazılımı düşünün, yazılım mühendisisiniz. Sizin işinizi kolaylaştıran bir aracın nasıl yapıldığını bilmeden size sunduğu katkıya hayran olmanız bir başkayken, mühendis halinizle programın aynısını oluşturabilecek, çalışma prensibini bilen biri olarak kullanmanız bir başka olacaktır. Çalgı aleti öğrenmek gibi değildir notalar, formüller. Müziği dinlerken kafanızı bunlara yoracağınız ve bunun da alacağınız keyfi düşüreceği kanaatindeyim.
Doğası böyle. O büyülü duyguların aslında formüller ve matematiksel sistemler olduğunu öğrendikçe zamanla müzik dinlemekten aldığınız keyfi kaybedersiniz.
En iyi yorum bence bu.
Ama en mantıklı yorumun bu olduğunu herkes biliyor:Her işin teorik noktalarını bilmek, arkasındaki bilgiye sahip olmak, sizi son tüketici, kullanıcı olmaktan çıkarır. Misal bir yazılımı düşünün, yazılım mühendisisiniz. Sizin işinizi kolaylaştıran bir aracın nasıl yapıldığını bilmeden size sunduğu katkıya hayran olmanız bir başkayken, mühendis halinizle programın aynısını oluşturabilecek, çalışma prensibini bilen biri olarak kullanmanız bir başka olacaktır. Çalgı aleti öğrenmek gibi değildir notalar, formüller. Müziği dinlerken kafanızı bunlara yoracağınız ve bunun da alacağınız keyfi düşüreceği kanaatindeyim.
Sesi en Full yapmak.
Ya bir şey diyeceğim de ben matematiği (muzisyen ve matematikçi olmak istiyorum) cok severim ki zaten müziğin matematiksel yönü beni cok cezbediyor hocam. Formullerle uğraşmayı severim, sizce yinede müzikten soğur muyum?