ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boost
www.gaming.gen.tr
Açıkçası önüme gelen ilk seçenekleri atıyorum. Uzun zamandır piyasadan haberim yok sınav sağ olsun. Kasayı yükseltip almayı düşünüyorum. İşlemciyi AMD Ryzen 5 5600X MPK'ya, ekran kartını stok tükenmezse RTX 3060 Ti TUF Gaming'e, M.2 SSD'yi de Kingston NV2'ye yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Saf oyun için kullanmayacaksanız, monitör için IPS monitör bakmak daha iyi bence. 144HZ 1 MS gibi, biraz fark edecektir ama renkler vs. daha iyi olacaktır, modelin yorumlarına bakılabilir.
Saf oyun için kullanmayacaksanız, monitör için IPS monitör bakmak daha iyi bence. 144HZ 1 MS gibi, biraz fark edecektir ama renkler vs. daha iyi olacaktır, modelin yorumlarına bakılabilir.