Ayrıca dediğim gibi teknoloji bakımından daha iyi NVIDIA. Işın izleme vs.
ve AMD kartlar daha narin kartlar program kullanma açısından.
@Ozan SSSİMSEK hocam bu araka kasa güçük bir kasa biliyorsunuzdur uamrım.
3 fanlı ekran kartları ucu ucuna giriyor diye biliyorum kablolama açısından.
Ama bu fiyatlarda hazır sistemlerin hepsi mid Tower olduğu için bende alıyorum yapacak bir şey yok.
Ayrıca dediğim gibi teknoloji bakımından daha iyi NVIDIA. Işın izleme vs.
ve AMD kartlar daha narin kartlar program kullanma açısından.
@Ozan SSSİMSEK hocam bu araka kasa güçük bi kasa biliyorsunuzdur uamrım.
3 fanlı ekran kartları ucu ucuna giriyor diye biliyorum kablolama açısından.
ama bu fiyatlarda hazır sistemlerin hepsi mid tower olduğu için bende alıyorum yapıcak bişey yok
MESUT CEVIK-MC5 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Öncelikle merhaba, yukarıda belirttiğim sistemle ortalama CS:GO, Valorant gibi oyunlarda ortalama kaç FPS alırım, bundan başka önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Attığım sistemi alın. Sadece CS, Valorant oynamazsınız zaten. 3070 size gelecek sağlamıyor. Sistemin fiyatı da yüksek. 6800 geleceğe yatırım, FSR 3.0 ile en az 4-5 yıl kullanırsınız. AAA oyunlarda 8 GB VRAM sınıra dayandı.
Attığım sistemi alın. Sadece CS, Valorant oynamazsınız zaten. 3070 size gelecek sağlamıyor. Sistemin fiyatı da yüksek. 6800 geleceğe yatırım, FSR 3.0 ile en az 4-5 yıl kullanırsınız. AAA oyunlarda 8 GB VRAM sınıra dayandı.
6000 serisinde kronik sorun yok. Sürücü sorunları her ekran kartında olabilir. AMD sürücü konusunda NVIDIA'dan geride. Sorun yaşama ihtimalınız düşük seviyede. 6000 serisinde eskisi gibi sürücü sorunları yok. Alan kişilerin çoğu memnun.