Mugello 6600 vs Mugello 3060

Şahsen ben 14'e 3060 sistem aldım 12 GB olan ama bu piayasada bu fiyata başka sistem yok yani artık yapacak bir şey yok.

Ben olsam hiç almam bırak ellerinde patlasın, sanki RTX 4060 ya da RX 7600 sistem satıyorlar da. Turşusunu kuracaklar eski nesil kartların heralde.

Görürsün bu kartlar suyunu çeksin piyasaya yeni nesil kartlarla hazır sistem basacaklar şimdi stoklayıp duruyorlar sanki yokmuş gibi.

Açıkçası ben zam geleceğini düşünerek aldım hocam şu an 4060 sistem olarak en düşük 18-19k gördüm şahsen en kötü ileride satıp 2.elden geçeriz.

Teşekkürler peki bu sistembe 5500 6650 xt herhangi bir darboğan sıkıntısı yaşatırmı
İşlemci yükü ağır oyunlarda rahatsız etmeyecek derecede yapabilir, veya optimizasyonu patates oyunlarda. Zaten patates oyunlarda her türlü yapar da neyse.

Açıkçası ben zam geleceğini düşünerek aldım hocam şu an 4060 sistem olarak en düşük 18-19k gördüm şahsen en kötü ileride satıp 2.elden geçeriz.
Bende şu an zam geleceğini düşünerekten almayı planlıyorum ama siz ne düşünüyorsunuz ?

İşlemci yükü ağır oyunlarda rahatsız etmeyecek derecede yapabilir, veya optimizasyonu patates oyunlarda. Zaten patates oyunlarda her türlü yapar da neyse.
Teşekkürler

RTX 4060'ın tek satış fiyatı Garajonline'da göz kırpıyor da dur bakalım. Şeytan diyor hazır bu kart üzerinde bolca kötü yorum var ve millet hala 3060 alıyorken satıp kap bir tane.

DLSS 3.0 ileride tüm büyük oyunlarda gelmeye başladığında da senden kralı yok.

Bir şey daha sorayım hocam bu 4060 hazır sistemler çıkacağı zaman 4060 fiyatları nasıl olur 2.elde şu ankine göre fazla mı olur?

Vallahi hocam şu an param yok üstüne ekleme vs yapamam paramın.

Bir şey daha sorayım hocam bu 4060 hazır sistemler çıkacağı zaman 4060 fiyatları nasıl olur 2.elde şu ankine göre fazla mı olur?

Uygun olur ama biraz sıkıntılı olabilir 3000'e kıyasla. Çünkü miningden sebep 3000 serisi abartı sayılarda satıldı ve 5000 serisinin çıkışı 2025'e sarkacak diyorlar.

Bu sürede de kim 4060 aldıktan sonra satmak ister, zor.

AMD'nin FSR olarak ne yapacağını düşünüyorum ben. FSR 3.0 olarak gerçekten iddialı bir şekilde çıkıverirse, ki DLSS 3'e rakip olması biraz zor ama AMD'nin çabalayacağını düşünüyorum, 4060'ın elinde bir tek verimlilik ve RT kalacak. Ah NVIDIA, biraz daha VRAM versen şu kartlara n'olurdu? 2. Pascal olma potansiyelinde güzelim kartlar yalan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…