Merhaba arkadaşlar,
Malumunuz çok farklı bir monza Gp'yi geride bıraktık. Uzun zamandır bu kadar seyir zevki yüksek ve farklı kişilerin kazandığı bir yarış izlememiştik . 13.09.2020 pazar günü yapılacak olan pilotların ve takımların derin pist verilerine sahip olmadığı, MotoGP yarışlarının yapıldığı mugello pisti'ne gideceğiz. Motor modlarında olan kısıtlamalar, pilotların piste alışması ve takımların uygulayacağı stratejiler yarışın gidişatına etki edecektir.
Yarışın galibinin kim olacağı konusunda siz değerli arkadaşlarımın fikirlerini merak ediyorum
Bana da öyle geliyor ama Verstappen'de bu yarış elinden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışacaktır. Monza'da kaybettiği puanlar şampiyonluk yolunda ciddi yara açtı. Yaşanabilecek bir kaza ya da teknik bir problem olayları kızıştırır gibi geliyor
Haklısınız. Ama ben maalesef Ferrari'nin yarış kazanabileceği ihtimalini hiç düşünmediğim için tüm takımları pist hakkında tecrübesiz olarak lanse ettim
Büyük ihtimalle Hamilton kazanacaktır bence de ama kazanandan çok ben Renault takımının bu pistte podyum görebileceğini düşünüyorum. Virajlar çok keskin değil ve sanki bu sene Renault için bu pistler uyuyor. Ricciardo'nun podyum görmesini istiyorum.
Büyük ihtimalle Hamilton kazanacaktır bence de ama kazanandan çok ben Renault takımının bu pistte podyum görebileceğini düşünüyorum. Virajlar çok keskin değil ve sanki bu sene Renault için bu pistler uyuyor. Ricciardo'nun podyum görmesini istiyorum.
Evet Renault'un Belçika performansı gayet iyiydi. Fakat Monza'da bekleneni veremediler. Bu pistin yapısı dediğiniz gibi Renault'un düzlük hızına uygun gibi gözüküyor ama. Nedense araçta tüm yarışı kapsayacak bir üstün performans gözükmüyor. Bu sorunu ortadan kaldırmaları gerekiyor.
Hamilton alır diğerleri de izler işte. Monza'nın radyo konuşmalarını dinledim. Hamilton ışığı görmemiş ama adama gel gel demişler. Onun acısı güzelce çıkacak.