Muğla'ya taşınmak nasıl olur?

İsim ne kanka belki tanıyorumdur seni? Hangi lisede okudun?

Cevheri isim. Seyit Şanlı Anadolu'da bitirdim.

Karşına iyisi çıkarsa aşırı iyi kötüsü çıkarsada kan alıyor.
Şuan yaşadığım yer bunun iyisi çıkarsa güvenirsen kan alır kötüsü de kan alır. Ama ben bunu yaşadığım yer tabirinde söylüyorum yoksa git bak Söke'ye, Çine'ye, Nazilli'ye.

Biz ya dalyan taraflarına gidecektik ya da Kuşadası tarafına. Dalyana yakın bir yer ortaca biz de orayı seçtik ondan sordum.

Benim de Eren bodrum kanuni Anadolu'da bitirdim. Belki yolda denk gelmişizdir küçük yer nede olsa.
Ben liseyi İzmir'de bitirdim. Ama Bodrum'da yaşarken küçük olmama rağmen bilincim yerindeydi ama o yaşta nasıl tecrübeler edinebilirsin ki? Hala ara sıra giderim Turgutreis'e.

Kuşadası tarafı güzel diye biliyorum.
Orada da her yer gibi tabii ki keko kaynıyor ama mükemmel yerler var, tabii ki üstte saydığım ilçeler bence direkt top 3 Aydın zaten.

Ben liseyi İzmir'de bitirdim. Ama Bodrum'da yaşarken küçük olmama rağmen bilincim yerindeydi ama o yaşta nasıl tecrübeler edinebilirsin ki? Hala ara sıra giderim Turgutreis'e.

Dayım orada yaşıyor, otem müdürü Hüseyin'i tanıyor musun?

İzmir'de mi Bodrum'da mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…