Muğla'ya taşınmak nasıl olur?

Hocam mükemmel soru çünkü ben şu an aydın'da yaşıyorum ama ondan önce İzmir'de ondan önce ise 5 sene Bodrum'da yaşamıştım işte. İlk öncelikle aydın'a taşınalı en fazla 5 ay oldu ama burası berbat desem yeridir.
Tam ismini söylemeyeceğim ama kuşadası'na bağlı şehir tarafından soyutlanmış, ne çok küçük, ne çok büyük bir yer. İnsanı o kadar kötü değil ama, özenti çocuklarla dolu benden 4-5 yaş küçük çocuklarla kavgaya karıştım bir seferinde. Saat 20:00'dan sonra dışarı çıkarsan en az 2-3 kişi ile kavga edersin ama böyle diyorsam da bütün aydın'ı düşünmeyelim her yeri böyle değil. Saat 20:00'dan sonra dışarı çıkarsan en az 2-3 kişi ile kavga edersin. İzmir için aynısını söyleyemeyeceğim taşındığıma Bodrum'dan sonra pişman oldum ve bu çok garibime gitti çünkü kendi kendime demiştim ki Bodrum'dan gidiyorsak daha iyi bir yer gelmez artık falan, ama hiç öyle olmadı 14 sene yaşadık ve kendimi en rahat hissettiğim yerdi aslına bakarsanız İzmir çok garip bir yer çünkü Buca'ya gitsen aydın'ın anlattığım kısımdan çok bir farkı yok hatta çok daha berbat İzmir'de ise 14 sene Bornova'da yaşadım.

İsim ne kanka belki tanıyorumdur seni? Hangi lisede okudun?

Cevheri isim. Seyit Şanlı Anadolu'da bitirdim.

Karşına iyisi çıkarsa aşırı iyi kötüsü çıkarsada kan alıyor.
Şuan yaşadığım yer bunun iyisi çıkarsa güvenirsen kan alır kötüsü de kan alır. Ama ben bunu yaşadığım yer tabirinde söylüyorum yoksa git bak Söke'ye, Çine'ye, Nazilli'ye.

Hocam mükemmel soru çünkü ben şuan Aydın'da yaşıyorum ama ondan önce İzmir'de ondan önce ise 5 sene Bodrum'da yaşamıştım işte. İlk öncelikle Aydın'a taşınalı en fazla 5 ay oldu ama burası berbat desem yeridir.
Tam ismini söylemeyeceğim ama Kuşadası'na bağlı şehir tarafından soyutlanmış, ne çok küçük, ne çok büyük bir yer. İnsanı o kadar kötü değil ama, özenti çocuklarla dolu benden 4-5 yaş küçük çocuklarla kavgaya karıştım bir seferinde. Saat 20:00'dan sonra dışarı çıkarsan en az 2-3 kişi ile kavga edersin ama böyle diyorsam da bütün Aydın'ı düşünmeyelim her yeri böyle değil. saat 20:00'dan sonra dışarı çıkarsan en az 2-3 kişi ile kavga edersin. İzmir için aynısını söyleyemeyeceğim taşındığıma Bodrum'dan sonra pişman oldum ve bu çok garibime gitti çünkü kendi kendime demiştim ki Bodrum'dan gidiyorsak daha iyi bir yer gelmez artık falan, ama hiç öyle olmadı 14 sene yaşadık ve kendimi en rahat hissettiğim yerdi aslına bakarsanız İzmir çok garip bir yer çünkü Buca'ya gitsen Aydın'ın anlattığım kısımdan çok bir farkı yok hatta çok daha berbat İzmir'de ise 14 sene Bornova'da yaşadım.
Biz ya dalyan taraflarına gidecektik ya da Kuşadası tarafına. Dalyana yakın bir yer ortaca biz de orayı seçtik ondan sordum.

Benim de Eren bodrum kanuni Anadolu'da bitirdim. Belki yolda denk gelmişizdir küçük yer nede olsa.
Ben liseyi İzmir'de bitirdim. Ama Bodrum'da yaşarken küçük olmama rağmen bilincim yerindeydi ama o yaşta nasıl tecrübeler edinebilirsin ki? Hala ara sıra giderim Turgutreis'e.

Kuşadası tarafı güzel diye biliyorum.
Orada da her yer gibi tabii ki keko kaynıyor ama mükemmel yerler var, tabii ki üstte saydığım ilçeler bence direkt top 3 Aydın zaten.

İzmir'de mi Bodrum'da mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı