Muhabbet kuşunu 5 günlüğüne bırakınca küser mi?

Katılım
26 Ocak 2022
Mesajlar
895
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yaklaşık 1 yıldır bizle duran muhabbet kuşumu bayram nedeniyle halamlara bıraktık 5 gün sonra geri döneceğiz herhangi bir sıkıntı olur mu? Normalde evde bırakacaktık ama 5 gün çok fazla geldi ondan emanet ettik dikkat edilecek her şeyi söyledim. Kuşum herkese alışıktır parmağına falan gelir herkesin hep öpücük atar ben döndüğümde bunlardan birisini yapmama gibi bir şansı var mı?
 
Merhaba yaklaşık 1 yıldır bizimle duran muhabbet kuşumu bayram nedeniyle halamlara bıraktık 5 gün sonra geri döneceğiz herhangi bir sıkıntı olur mu? Normalde evde bırakacaktık ama 5 gün çok fazla geldi ondan emanet ettik dikkat edilecek her şeyi söyledim. Kuşum herkese alışıktır parmağına falan gelir herkesin hep öpücük atar ben döndüğümde bunlardan birisini yapmama gibi bir şansı var mı?

Düşük ihtimallede olsa var dostum. Bende zamanında bırakmıştım bana çok bağlı değillerdi küsmedilerde zaten. Ama benim kuşlarım 3 taneydi. Seninki tekse sıkıntı olabilir.
 
3-4 sene önce üç gün bıraktık ölmüş bizimki. :D

Af buyurun ama komik bir durum mu var acaba? Sondaki emojiyi söylediğinizle bağdaştıramadım.

@kaskımı geri ver Sizi uzunca bir süre görmeyince küsebilir. Olası bir durumda biraz ilgi ve sevgiyle arayı kapatabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Biz gece 3-4 gibi yola çıkıp akşam 10 gibi eve gelmiştik şehir dışından. Geldiğimizde bize küsmüştü ve sinmişti. Bir kaç gün pek hareket etmiyor ve dokundurmuyordu. 5 gün uzun bir süre, eğer bırakabileceğiniz kimse yok ve mecbur iseniz. Kafesin kapısını açık tutun, kafeste kapalı 5 gün kalırsa ölebilir.

Eğer başka bir zaman 1 günlüğüne evde olmayacağınız zaman kafesin kapısını açık bırakmak istemezseniz, kafesi kesinlikle yerden yükseğe masa gibi bir yere koyun. kafesin olduğu oda soğuk olmasın ve oda güneş alan bir oda olsun.

Ama dediğim gibi bizim gibi gece yola çıkıp akşam dönmeyeceğiniz durumlarda kesinlikle kafesin kapısını bir telle bağlayın sürekli açık olsun.
 

Geri
Yukarı