Muhabbet kuşunun garip tüy renkleri nedir?

sasuk

Femtopat
Katılım
20 Mayıs 2023
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4 aylık erkek kusumun yarasi yok ama kafasinin orada bir tüy pembe ve kırmızıya yakın bir tonda çıkmış kan gibi, yara yok. Sizce nedir bu? Resimde belli olmasa da koyumsu bir renk var göremediyseniz gagasinin o taraflara bakiniz.

IMG20240402164041.jpg
 
Hocam bu canlılar oyun oynarken kendilerine zarar verebiliyorlar. Misal 3 ay uçma eğitimi vermem sonucu sadece tek yöne uçabilen kuşum Çiko önce kafesin yemlik telini yamulttu sonra oynamaya başladı sonrasında oynarken kafasını vurdu ve kafasını yaraladı. 1 saat aralıkla gözlemleyin(kaşırken zorlamış olabilir) renk açılıyor mu çoğalıyor mu bakın. Ayrıca kafesteki oyuncakları ve kafesi yedikleri için rengi üstüne bulaşmış olabilir.
 
Oradaki tüylerin diplerine bakın. Bir yerini kesmiş olabilir. Bir şey göremiyorsanız sorun yok.

Bir şey görünmüyor sağ olun.

Hocam bu canlılar oyun oynarken kendilerine zarar verebiliyorlar. Misal 3 ay uçma eğitimi vermem sonucu sadece tek yöne uçabilen kuşum çiko önce kafesin yemlik telini yamulttu sonra oynamaya başladı sonrasında oynarken kafasını vurdu ve kafasını yaraladı. 1 saat aralıkla gözlemleyin(kaşırken zorlamış olabilir) renk açılıyor mu çoğalıyor mu bakın. Ayrıca kafesteki oyuncakları ve kafesi yedikleri için rengi üstüne bulaşmış olabilir.

Hiçbir yara türevi şey yok sadece rengi öyle garibime geldi ama boş verin, teşekkür ederim.

Ne olduğunu bilmiyorum. Fakat o kadar tatlı ki sevmeden geçemedim. Tüyü kadar ömrü olsun. Çok tatlı geldi tipi. 😁

Çok sağ olun.
 
'Ne olursa olsun' veterinere götür. Riske atma asla,4 tane muhabbet kuşu beslenmiş birisi olarak söylüyorum. Canı acırsa,sesi çıkmaz. Anlayamazsın yani. Allah korusun
 

Yeni konular

Geri
Yukarı