Muharrem İnce'ye oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların bu adamı yapmayı planladığı projelerle değil de yaptığı dansla tanıması kötü oldu. Ben şahsen oy veririm sevdiğim siyasetçi. Keşke 2018 de arkasında dursalardı belki şu an bambaşka bir Türkiye de yaşıyorduk
 
Ben kesinlikle CHP ye verirdim oy verme şansım olsa. Çünkü boş oy için en kötü zaman ve kazanamayacağı belli kişilere vermek yerine kazanma şansı yüksek kişilere vermek onları tahttan düşürmek için çok önemli.
 
Keşke anket açsaydın.

Ne kadar doğru konuşursa konuşsun kazanamaz. İnceye oy vermek boş oy atmakla aynı değerde olacak maalesef. (Şu anki kritik seçimden bahsediyorsak)

İlk turda boş oy gibi bir ihtimal yok. 50'nin üstüne çıkılma ihtimali çok düşük.
 
Anketlerde RTE %20 demişsin ya.
Evet, git Muharrem İnce'nin önde olduğu anketlere bak hiçbirisinde Erdoğan'ın oy oranı %20'yi geçmiyor bu bantlara bile ulaşmıyor. Genelde 14-16 civarında kalıyor. Ben de bu anketlerin ne kadar gerçeği yansıtmadığını buradan anlayabilirsin.
 
Evet, git Muharrem İnce'nin önde olduğu anketlere bak hiçbirisinde Erdoğan'ın oy oranı %20'yi geçmiyor bu bantlara bile ulaşmıyor. Genelde 14-16 civarında kalıyor. Ben de bu anketlerin ne kadar gerçeği yansıtmadığını buradan anlayabilirsin.

Anketler hiçbir zaman %100 gerçeği yansıtmaz ki. Eğer anketler gerçek olsaydı seçime gerek olmazdı anketlerden yürürdük.
 
Muharrem İnce'ye oy vermem diyen arkadaşlar aklına yatan mantıklı adayı nedeniyle beraber açıklayarak yorum yaparlarsa hepimiz bilgileniriz.

Hocam olay inceye oy vermemek değil muharrem inceyi desteleyen kitlenin çoğunluğu 14-15 yaşlarında oy hakları yok kime güvenip inceye oy vereceğiz madem amacımız hükümeti göndermek o zaman kılıçlaroğlu kalıyor tek kılıçlaroğluda malum kişiden sonra en iyi AKP'li ama mecbur ona vermek zorundayız geri dönüşümüz yok ya kazandık ya da kaybettik. Aday tartışması yapacak durumda değiliz,
 
İlerdeki seçimler için, yerel seçimler için belki... Ama cumhurbaşkanlığı seçimi için vermem. Şahsen oyunun peşine düşecek, sözünü tutacak, ysk binasında avukatlarla nöbet tutacak bir adayı desteklerim. Şuanki seçim için konuşuyorsak hayal kurmaya gerek yok. Milletin yüzdelik olarak büyük kısmı bezdi. Akp tabanının bile büyük kısmı bezdi. Dolayısıyla elindeki en güçlü kartı oynayıp bu masadan kazanan taraf olarak kalkmak lazım. Başka masalarda, başka oyunlarda başka imkanlarla başka kartlar da oynanır ama yeri bu seçim değil.
 

İlerdeki seçimler için, yerel seçimler için belki... Ama cumhurbaşkanlığı seçimi için vermem. Şahsen oyunun peşine düşecek, sözünü tutacak, ysk binasında avukatlarla nöbet tutacak bir adayı desteklerim. Şu anki seçim için konuşuyorsak hayal kurmaya gerek yok. Milletin yüzdelik olarak büyük kısmı bezdi. AKP tabanının bile büyük kısmı bezdi. Dolayısıyla elindeki en güçlü kartı oynayıp bu masadan kazanan taraf olarak kalkmak lazım. Başka masalarda, başka oyunlarda başka imkanlarla başka kartlar da oynanır ama yeri bu seçim değil.

İşte hocam sorun öyle bir aday yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı