Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Arkadaşım ben de koskoca KOÇ dediğin şirkette stajyerlik yaptım ve üniversite stajıma da aynı bölümde devam edeceğim tahminen. Tabi bilişim ile alakalı bir bölüm bizimki. 17 yaşında adama, 18 yaşında adama aylık 300TL para yetmiyorStajyerlikte amaç nedir ? İşi iyi öğrenmektir. Para sanki neyinize yetmeyecek ayda 12 gün çalışacaksın bir de 500 TL para alacaksın oohhh kebap. Öyle bi dünya yok. Abim koskoca Koç' un Fiat bayisinde çalıştı da noldu ? 280 TL maaş aldı. Herşeye de yetti. Biraz yanlış düşünüyorsunuz o maaş konusunda @BilgisayarKurdu . 280- 300 yeter de artar bana göre.
Ben bunları söylüyorum, sırf sizi düşündüğüm için. İmkanları biraz araştırsanız CV'nize eklenebilecek kalitede şirketlerde 400-500'e çalışabilirsiniz.
İşe başlamadan önce herkes parayı boş ver der, nasihat eder. Ay sonu kız arkadaşın veya herhangi bir harcamandan dolayı paraların uçup gidince anlarsın ne demek istediğimi
Hesaplamayı 12 gün üzerinden yaparsan stajyer maaşları uçar gider zaten12 günlük ücreti asgari ücret üzerinden hesaplarsak 400 TL ye denk geliyor hocam. Neden 280 ile 300 TL arası ?