Muhasebe Stajda Alınan Ücret Ne Kadar?

İlker Uzunboy

Megapat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Muhasebe bölümü lise son öğrencisiyim. Hafta içi Pazartesi ve Salı okul, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri stajımı yapacağım. 1 aylık sürede ne kadar ücret alacağım ? Ücretin asgari ücret üzerinden hesaplanıp verileceği söylendi.

Benim 1 yıl gerimden geliyorsun, izin ver tecrübelerimi aktarayım.
Büyük bir şirkete girersen verecekleri para 300-350'yi geçmez genelde.

İyi şirket olsun da parası önemli değil diyenlere kulak asla. Bedava kölelik yapma. 450-500TL maaş bulunan bir yer ara kendine :)
Genç adamsın, paraya ihtiyacın olur, demedi deme.

280TL maaşla çalışmaya başlarsan hiçbir ihtiyacına güç yetiremezsin :) Para konusunu önemse derim.

Görüşmeye gittiğim zaman müdürle bayağı bir samimi olduk zaten. :LOL: Umarım muhasebeciyle görüşür, biraz arttırır maaşı. :sinsi:

Samimiyet hikayelerine fazla kanma. Benim patronum bana arabayı bile veriyor :) Bedava işçi bulmuş sana elbette iyi davranacak.
Ve emin ol insan kaynakları departmanı ile görüşüp maaşını falan artırmayacak :)

ben de banka da muhasebeci olarak staj yaptım vericekleri maaş sabittir 300tl, sana tavsiyem pek samimi olma kimse ile sonuç da stajersin sonradan cv ne eklebileceksin parayı önemseme eğer ailende para problemi yoksa başarılar.

Stajyerlikte amaç nedir ? İşi iyi öğrenmektir. Para sanki neyinize yetmeyecek ayda 12 gün çalışacaksın bir de 500 TL para alacaksın oohhh kebap. Öyle bi dünya yok. Abim koskoca Koç' un Fiat bayisinde çalıştı da noldu ? 280 TL maaş aldı. Herşeye de yetti. Biraz yanlış düşünüyorsunuz o maaş konusunda @BilgisayarKurdu . 280- 300 yeter de artar bana göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı