Muhasebe vs sağlık meslek lisesi

• Konuyu başlatan 581391
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 740

581391

Decapat
Öncelikle iyi forumlar. Şu anda olduğum okulda muhasebe ve finansman alanında okuyorum. Okulu değiştirme sebebim ise okul ortamı ve sınıf ortamı berbat; hocalar 20 dakika ders, 20 dakika sınıfı susturmakla uğraşıyor. Bu seneyi zor da olsa idare edebilirim. Sizce muhasebe alanından sağlık alanına geçmeli miyim?

Not: Eğer sağlık mesleğine geçersem başka bir şehirde okumam gerekecek.

Son düzenleme:
Mtu dersi 9 saat oluyor ve aşşırı zor ya. Ben 90.5 ile okula girdim 9. sınıfta anatomiden 19 aldım 19. Hayatımdaki en düşük not. Zor yani. hele 11 daha betermiş.

2 tane tmu kitabı var 1 tane de yetmiyor. Konular uzun. Hayatsız gibi yaşıyoruz. Meslek seçme git düz lise veya puanın tutuyorsa Anadolu oku.

Mesela bizde ihtisas var ana hastanemiz 45 kontenjanı var. Bizim okul için. Ketem, sağlık ocağı derken Max 60 70 kişi belki 80 kişi alınabilir. 40 50 kişi mecburen dökülmek zorunda. Ama 11'i bitirirsen işin rahat git sağlık ocağı veya ketem e yatıp asgari ücretin 3 de 1'ini alırsın. Hastanede iş yaparsın ama 45 kişi ya eğlenceli geçer. Benim son sınavım 11. 12'ye geçince yatış. Ama bende testli sınav vardı fizikten 70 alırdım. Yazmalı geldi 39 aldım ilk sınavda fizikten. Yeni gelenlere önermiyorum 9 da dökülürsün.

10 nispeten kolay. 9 çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı