Muhendislik icin 10000 TL Notebook önerisi

Daha fazla  
Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum.maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikisi de iyi mi olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7-10750H işlemcisi ve 17.3" ekranı olan bir laptop, mühendislik yazılımları için yeterli olur.

Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikside iyi mi olmalı?
Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikside iyi mi olmalı?
İkisininde iyi olması lazım, ama işlemcinin bir tık daha iyi olması lazım laptop kısmında i7 yeter mi bilmiyorum. Mühendis arkadaşlarım yetmedini söylüyor(i7 9 nesil işlemci), ama ben denemedim.

Bu ikisi arasında ergonomi açısından tercih yapabilirsiniz fakat ben şahsen Asus'u öneririm.

Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum. Maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikisi de iyi mi olmalı?

Apple almanı tavsiye ederim şahsen.
Bence özellikleri daha iyi ve avantajlı.

10. nesil i7 işlemci, GTX 1650 Ti GPU, 15.6" ekran ve 512 GB SSD var. Özelliklere bakınca fiyata ve markaya göre makul geldi. Sadece buna ek olarak W10 kurulumu yapman gerekiyor.

Oyun da oynayacaksan bazı arkadaşların önerdiği gibi 13" ekranlı, dahili GPU'lu ve 8. nesil i5 işlemcili Apple alma.

Son düzenleme:
Aşağıdaki iki ürüne bak derim. Bence ilk ürün daha iyi ama sen bilirsin. İlk ürün daha performanslı bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı