Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum.maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikisi de iyi mi olmalı?
Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikside iyi mi olmalı?
Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikside iyi mi olmalı?
İkisininde iyi olması lazım, ama işlemcinin bir tık daha iyi olması lazım laptop kısmında i7 yeter mi bilmiyorum. Mühendis arkadaşlarım yetmedini söylüyor(i7 9 nesil işlemci), ama ben denemedim.
Asus S432FL-EB085T Intel Core i7 10510U 16GB 512 GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu ikisi arasında ergonomi açısından tercih yapabilirsiniz fakat ben şahsen Asus'u öneririm.
Merhabalar sosyal ailesi mühendislik programlarını vs rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum. Maksimum bütçe 10.000 TL daha fazla üstüne çıkmam mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu programları açmak için önemli olan işlemci mi yoksa ekran kartı mı ya da ikisi de iyi mi olmalı?
Asus X571LI-AL078 Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD 4GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
10. nesil i7 işlemci, GTX 1650 Ti GPU, 15.6" ekran ve 512 GB SSD var. Özelliklere bakınca fiyata ve markaya göre makul geldi. Sadece buna ek olarak W10 kurulumu yapman gerekiyor.
Oyun da oynayacaksan bazı arkadaşların önerdiği gibi 13" ekranlı, dahili GPU'lu ve 8. nesil i5 işlemcili Apple alma.
Apple MacBook Air MVH42TU/A i5 8 GB 512 GB SSD Irıs Plus Graphics 13.3" Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Apple MacBook Intel Core M3 7700K 8GB 256GB SSD macOS 12" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!