Burak Çağatay YİĞİT
Megapat
Daha fazla  

Aşağıdaki iki ürüne bak derim. Bence ilk ürün daha iyi ama sen bilirsin. İlk ürün daha performanslı bence.
Apple MacBook Air MVH42TU/A i5 8 GB 512 GB SSD Irıs Plus Graphics 13.3" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apple MacBook Air MVH42TU/A i5 8 GB 512 GB SSD Irıs Plus Graphics 13.3" Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com 
Apple MacBook Intel Core M3 7700K 8GB 256GB SSD macOS 12" Fiyatı
Apple MacBook Intel Core M3 7700K 8GB 256GB SSD macOS 12" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com 
Aynen lol gibi oyunları açar. Eğer oyun falan oynamak isterseniz bir kaç sene içersinde Cloud sistemi yerine oturur. Google Stadia, GeForce Now gibi uygulamalar daha iyi olur istediniz oyunları onların üzerinden oynuyabilirsiniz.Sanırsam alınabilecek en iyi laptop Apple yani oyun da istersem bile LoL gibi bir oyunu açabilirmiş.
O işlemci yetmez ağır işler için kullanacaksa.@Burak Çağatay YİĞİT O modellerin ekran boyutlarına baktın mı? Birisi 12" diğeri 13.3" ve programlar + oyunlar için hiç memnun kalmayacağın ekran boyutları bunlar. En azından 15.6" ve gene çok ağır olmayan başka alternatiflere bak. Yukarıda Asus örneği verdim bir tane, onun gibi cihazları incelemeni öneririm.
Intel Core i7 10750H mi yetmez? Hangi gezegende yaşıyorsun? Önerilen MacBook'ların işlemcilerine bak istersen. Apple Apple diye insana doğru düzgün AAA oyun oynatamayacak, ufacık ekranları olan, düşük depolama alanı ve yeterli belleği olmayan cihaz öneriyorsunuz.O işlemci yetmez ağır işler için kullanacaksa.
Dünyada yaşıyorum. Sen nerede yaşıyorsun ? Apple kendine ait bir işletim sistemi var bu yüzden çoğu programdan daha düşük bir sistemle destek alabiliyor. Ayrıca taşıma konusunda daha rahat. Derdimiz oyun olsa diğer sayfada Monster Tubra sersi önermiştim. Mühendis misin ? Bence değilsin. i7 9 nesil yetmiyor programlarda neyden bahsediyorsun sen ? Yanlış bilgi verme. İ7 10 nesil ile yapamaz demiyorum genede yapar, ama Apple bu konuda daha mantıklı.Intel Core i7 10750H mi yetmez? Hangi gezegende yaşıyorsun? Önerilen MacBook'ların işlemcilerine bak istersen. Apple Apple diye insana doğru düzgün AAA oyun oynatamayacak, ufacık ekranları olan, düşük depolama alanı ve yeterli belleği olmayan cihaz öneriyorsunuz.
1-" Burada yöneticilerden tut eski üyelerin çoğu da beni tanır, gerçekte tanıyan bilinen üyeler de mevcut." Beni ilgilenmiyorum seni kimle tanıyor umrumda'da değil.@56136 Bilgisayar mühendisiyim. 2006-2009 arasında tekniker olarak, 2009-2015 arasında sistem mühendisi ve ağ yöneticisi olarak MCSE/CCNP gibi belgelere sahip olarak çalıştım. Burada yöneticilerden tut eski üyelerin çoğu da beni tanır, gerçekte tanıyan bilinen üyeler de mevcut. Yanlış yönlendirme yapanlar sizlersiniz. AAA oyun oynamak istendiği zaman GTX 1650 Ti GPU barındıran Asus yerine dahili GPU'lu Apple'ın performans vereceğini savunuyorsun burada. Programlar kısmına hiç girmiyorum, çok daha güçsüzleriyle bile mühendislik programları gayet iyi çalışıyor.
Üstelik bir tarafta 12" ve 13.3" ekranlı eski nesil işlemcili ve düşük bellekli cihazlar var, diğer tarafta daha güçlü donanıma sahip 15.6" ekranlı bir cihaz var... Arada bir bu başlıklara girmesek herkese ısırılmış elma var diye bu cihazlar önerilmeye devam edilecek demek ki.
i7 9. nesil yetmiyor programlarda neyden bahsediyorsun sen?