Muhendislik icin 10000 TL Notebook önerisi

,
İlk olarak numaralandırmak okurken daha rahat olduğunu düşünüyorum, madem sen racon olarak görüyorsun düz şekilde yazalım. 1. kısımda ne dediğini anladım biraz daha güzel ve nazik bir dille yazabilirdin. 2. kullanıcı rahat taşınabilir bir şeyler arıyor olabilir. Oyun konusunda zaten bende çok iyi bir şey olduğunu söylemiyorum, sadece istediğini oyunu kaldırabiliyor. ( Adamın hazırda bir bilgisayarı olabilir.) . CV çok güzelse ne mutlu sana. Adama önerdiğim şey Monster tabi ki de bu durumun arkasında olmam gerekiyordu bu biraz benim hatam, ama son sözü kendisi verecektir ne kadar öneride bulunsakta. Yıllarca bu formdaysan o zaman sende biliyorsundur adama sistem topluyoruz bak bu güzel diyoruz, sonra gidiyor kendi sistemini alıp ağlıyor. Adama ben Mac Pro alabilir dedim. Kendisinin önerdiği sistem tabi ki de çok iyi bir sistem değil sadece LOL kaldırır mı sorusuna evet kaldırır demem. Alacağı bilgisayar diğer oyunları kaldıramıyacağı için Ge Force Now ilerde Stadia gibi sistemler öneriyorum. İyi günler.

@56136 Burada ilk sorun ikimizden kaynaklı, senin kendi önerinin ardında durmaman ve benim de hangi cihazı kim önerdi diye kontrol etmemem nedeniyle seni de Mac tavsiye edenlerden biri olarak varsaydım.

İşin taşınabilirlik kısmına gelince ikimizin önerdiği cihazlar bu konuda oldukça iyi. Hem donanım olarak genelde daha memnun edecek cihazlar hem de kullanımda ekran boyutu olarak daha mantıklı boyutlara sahip cihazlar. Bu bilgisayar sadece akademik/iş amaçlı kullanılmayacak sonuçta. GeForce Now ve Stadia için geleceğe göre plan yapmak da şu an riskli. 10,000 TL az para değil, ısırılmış elma logosu var diye bu tür cihazlara "genel kullanım" amacıyla para verip sonra ağlayan onlarca kişiyi gördüm. Yeri gelince oyun da oynayacak, cihazı bir yere koyup film de izleyecek biri için o 2 Mac cihaz da mantıklı seçenekler değil. Bir de ceza alma nedenini zaten söyledim, 9. nesil i7 işlemci programları kaldırmıyor kısmını savunmak yanlış bilgilendirmeden dolayı ceza nedenin oldu. Üstüne daha güçsüz işlemcilerle başka cihazlara olur vermek de bu konuda "şahsi" anlamda kabul etmediğim durum oldu.

Nezaket konusunda ise ilk defa iletişime geçtiğim herkese eşit derecede önyargılıyım. Ne yazık ki bu önyargı genellikle doğru çıkıyor o yüzden ilk üslup konusunda sıkıntım olduğu doğru. Sen istisna olarak öyle tavır almamam gereken biri olduğunu gösterdiğin için özür dileyeyim. Bundan sonra konularda tekrar denk gelirsek genele olan önyargım artık senin için geçerli değil.

Son düzenleme:
Bir birimizi anladığımızı düşünüyorum. Güzel bir tartışmaydı ikimizde hatalarımız gördüğümüzü sanıyorum. Önemli olan seninde ve benimde kullanıcılara güzel bir seçenek sunmak için gayrete girmemiz.

Benim ters yapıma karşı aynı terslikte cevap vermeyerek anlaşmazlığı sen çözmüş oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…