Muhhabet kuşum ölecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağlamaktan bir hal oldum canım pamuğum benim şu an içerde uyukluyor sağ ayagı tutmuyor azıcık moralmış nefes alırken bayağı yüksek bir ses çıkarıyor ciddi kuyruk sekmesi var yavrumun vakti gelmiş Allah onu cennet gibi güzelliklerle şenlendirsin inşallah.

Geçmiş olsun acını anlıyorum. Veterinere durumu anlat gerekirse yatırın 7/24 göz önünde tedavi görmesi daha iyi olur. 8 yıllık kedimi tedavisi yetersiz geldiği için kaybettim. Yatırsalar daha iyi olur yani, gerekirse telefonunu bilgisayarını satıp karşıla, elimden geleni yaptım demek yerine keşkeler çekmeye gerek yok. Tekrar geçmiş olsun.

Bir şey yapamamak çok koyuyor insana keşke kurtarabilsem.

Ağlamaktan bir hal oldum canım pamuğum benim şu an içerde uyukluyor sağ ayagı tutmuyor azıcık moralmış nefes alırken bayağı yüksek bir ses çıkarıyor ciddi kuyruk sekmesi var yavrumun vakti gelmiş Allah onu cennet gibi güzelliklerle şenlendirsin inşallah.

Daha fazla acı çekmemesi için erken ölmesi daha iyi, düzelemez maalesef. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun acını anlıyorum. Veterinere durumu anlat gerekirse yatırın 7/24 göz önünde tedavi görmesi daha iyi olur. 8 yıllık kedimi tedavisi yetersiz geldiği için kaybettim. Yatırsalar daha iyi olur yani, gerekirse telefonunu bilgisayarını satıp karşıla, elimden geleni yaptım demek yerine keşkeler çekmeye gerek yok. Tekrar geçmiş olsun.

Veteriner yaşama şansı %10 dedi artık vakit geldi.

Buraya konu açacağınıza yakındaki bir veterinere götürsenize? Hayvanı görmeden etmeden kim ne öneride bulundun istiyorsun anlamadım? Bir veteriner çare olmadıysa başkasına götür. Sen hastalandığında ve doktora gittiğinde... Doktorun verdiği tedavi ile yaramazsa ya aynı doktora ya da başka bir doktora gitmiyor musun?

Veterinere götürmüş hocam zaten. Buraya belki bilen vardır diye yazmak istemiş olabilir.

Tavrım böyle saçma sapan konulara saçma sapan cevaplara. Mantık yok o yok bu yok.

O bir canlı değil mi? Her canlı doğar ve ölür... Arada hastalanır... O hastalık sırasında çeşitli doktorlardan yardım alırsın... Sana tedavi uygularlar, beğenmezsen başkasına gidersin, kedi köpek kuş vs bunlarda da aynı. Götürdün beğenmedin mi başkasına götürürsün. Gelip buraya kendini tatmin etmek için konu açmazsın. Forum teknoloji forumu mu başka şey mi belli değil. 5-6 yaşında çoluk çombalağın ağlama duvarına, oyun parkına dönmüş. Yaptığım yorumları da kimse beğenmemiş... Çok üzüldüm aman noolur beğenin.

Şu foruma kayıt olurken yaş sınırı getirsin... Forumdan teknoloji hariç şeyler çıkarılsın. Her gün aynı konuları Google ana sayfamda görmekten gına geldi artık yahu.

Forumda sadece teknoloji konuşulmuyor fark ettiyseniz konu açarken sadece teknoloji ile ilgili şeyler yok hala tavrınızı düzeltmiyorsunuz sizin adınıza üzüldüm.

Ağlamaktan bir hal oldum canım pamuğum benim, şu an içerde uyukluyor. Sağ ayagı tutmuyor azıcık morarmış nefes alırken bayağı yüksek bir ses çıkarıyor, ciddi kuyruk sekmesi var yavrumun vakti gelmiş, Allah onu cennet gibi güzelliklerle şenlendirsin inşallah.
Veteriner yaşama şansı %10 dedi artık vakit geldi.
Böyle olmaz işte... Sabır... Kardeşim sen baştan kendi umutsuzluğundan dolayı hayvanı öldürmüşsün zaten. %10 falan neye göre belirlemiş bunu Allah mı veteriner? Üzülüp burada ağlayacağına git başka bir tanesine. Dediğim gibi gerekirse telefonunu, bilgisayarını satıp tedavi masrafını çıkartıyorsun. Tevekkül... Önce bunu yap sonra Allah'ına havale edersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı