Multi-device klavye önerisi

Bütçe
4000

exigent

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere multi-device bir klavye arıyorum, bu klavye ile uyumlu mouse öneriniz var ise onu da duymak isterim. Yazılımcıyım, 2 Windows bilgisayar ve bir Samsung tablete aynı anda bağlanabilmek istiyorum. Oyun da oynuyorum aynı zamanda. Piyasada biraz araştırdım fakat kablosuz klavyelerin tepki süreleri yüzünden ve mekanik olmayışı sebebiyle oyunlarda pek verimli olmadığını okudum bu konu hakkında yanında 2.4 GHz dongle ile verimin arttığı söyleniyor bu doğru mudur? Logitech MX keys s modeline, Logitech MX keys mini modeline çok rastladım, mini modelinde birçok tuş eksik haliyle bu konuda biraz da olsa şüphelerim var. Kompakt olup taşınabilir olması bir artı olurken oyun performansının ve yazım hissiyatının pek tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. MX Keys'lerin mekanik modellerinde ise yay sesi problemi ve keycap sorununda çözümün zor olacağını okudum.
%60 klavyelere alışmak çok zor gelecek gibi, o yüzden o kadar kompakt bir klavye istemiyorum.

Birçok şeyi aynı klavyeden beklemek yanlış gibi duruyor farkındayım fakat varsa sizin de klavye önerilerinizi ve tecrübelerinizi duymak isterim.

Olmasını beklediğim özellikler;
  • Multi-device (3 cihaza kadar) ile cihazlar arası geçiş yapabileceğim.
  • Mevcutta mekanik klavyem var fakat masada sürekli klavye değiştirmek istemiyorum bu sebeple oyunlar için performansı iyi olması büyük artı benim için.
  • Yazı yazarken tuşa bastığımı hissetmek güzel olur. Bastım mı basmadım mı gibi bir ikileme düşmek ya da sürekli yanlış tuşlara basmak istemiyorum.
  • Laptop çantasında taşıyabileceğim bir klavye olursa tatlı olur, sık seyahat ediyorum.
  • Aydınlatma (genellikle karanlıkta çalışıyorum)

Olsa iyi olur dediğim özellikler;
  • Stabil çalışan bir yazılımı olması.
  • Numpad kullanıyorum aslında, olsa güzel olur fakat olmazsa da çok problem yaratmayacaktır.
  • Satır sonuna geçmek için "end" tuşunu sıklıkla kullanıyorum, bu tuş olursa güzel olur. Olmasa da kullanmadığım başka bir tuş ile işlevini değiştirebileceğim bir yazılımı olabilir.
  • Türkçe klavye, İngilizce klavye sorun yaratmayacaktır ama huylu huyundan vazgeçmiyor...

Dediğim gibi beklenti biraz fazla, "olsa iyi olur" dediğim özelliklerden feragat edebilirim. Bütçe 4.000 TL, biraz aşağı biraz yukarı oynayabilir.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Bütçe üzeri belki ama yine de incelemek istersiniz belki.

Bütçemi biraz aşıyor dediğiniz gibi, teşekkür ederim öneriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı