Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 6 Temmuz 2019 #1 Dualshock 3 bozuldu ben de yeni bir Dualshock almak yerine bir tane klavye alıp onunla oynamak istiyorum, bunun için bir yazılım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2019
Dualshock 3 bozuldu ben de yeni bir Dualshock almak yerine bir tane klavye alıp onunla oynamak istiyorum, bunun için bir yazılım var mı?
Wnaption Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2019 #2 Kayseri Mantısı dedi: Dualshock 3 bozuldu ben de yeni bir Dualshock almak yerine bir tane klavye alıp onunla oynamak istiyorum, bunun için bir yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... PS3 zaten kendi klavye mouse destekliyor diye biliyorum.
Kayseri Mantısı dedi: Dualshock 3 bozuldu ben de yeni bir Dualshock almak yerine bir tane klavye alıp onunla oynamak istiyorum, bunun için bir yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... PS3 zaten kendi klavye mouse destekliyor diye biliyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 6 Temmuz 2019 #3 Wnaption dedi: PS3 zaten kendi klavye mouse destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyor ama oyun oynayamıyorsun klavye ile.
Wnaption dedi: PS3 zaten kendi klavye mouse destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyor ama oyun oynayamıyorsun klavye ile.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 7 Temmuz 2019 #4 Hayır. Kırık olsa bile takamazsın. Oyun içinde klavye-fare takamazsın @Wnaption.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 7 Temmuz 2019 #5 Tamam konuyu kilitleyebilirsiniz.