Multimedya ekranı olmayan araca ekran takmak

Yer
Castle Violet (:
Daha fazla  
Araç Toyota Auris 2016 Life modeli. Klasik radyo Bluetooth destekleyen bir ekran var. Buna Android Auto destekli bir ekran takılabilir mi? Takılırsa hangi marka model uygun olur? Sanki ekran için yeri var gibi. Resmini de ekledim.

20250902_180345.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Araç Toyota Auris 2016 Life modeli. Klasik radyo Bluetooth destekleyen bir ekran var. Buna Android Auto destekli bir ekran takılabilir mi? Takılırsa hangi marka model uygun olur? Sanki ekran için yeri var gibi. Resmini de ekledim.

Eki Görüntüle 2567694
Takılır, takıyorlar orijinali gibi kaliteli olmuyor tabi ama iş görüyor. Kaliteli androidler 25k+ oluyor sırf tablet maliyeti. 10k ya da var ama kasıyor ekran değişirken, navigasyonda falan.

Eki Görüntüle 2567694

OEM marka Android işletim sistemli multimedya takılabilir.
Her araca göre uygun ölçüde gömme veya çıkıntılı multimedyalar var. Aracınıza göre olanı satın alıp kullanabilirsiniz.
Aracınızın orijinal ekranında CarPlay ve Android Auto desteği bulunmuyor. Bu nedenle OEM marka bir multimedya satın alırsanız verim alabilirsiniz.

Takılır, takıyorlar orijinali gibi kaliteli olmuyor tabi ama iş görüyor. Kaliteli androidler 25k+ oluyor sırf tablet maliyeti. 10k ya da var ama kasıyor ekran değişirken, navigasyonda falan.

Siz kalitelisine denk gelmemişsiniz.
Bir çok OEM ürünün arayüz ve işletim performansı orijinal ekranlardan daha iyi.

OEM marka Android işletim sistemli multimedya takılabilir.
Her araca göre uygun ölçüde gömme veya çıkıntılı multimedyalar var. Aracınıza göre olanı satın alıp kullanabilirsiniz.
Aracınızın orijinal ekranında CarPlay ve Android Auto desteği bulunmuyor. Bu nedenle OEM marka bir multimedya satın alırsanız verim alabilirsiniz.

Siz kalitelisine denk gelmemişsiniz.
Bir çok OEM ürünün arayüz ve işletim performansı orijinal ekranlardan daha iyi.
Valla hocam kaliteli gördüğüm androidler sırf ürün 25k+ dediğim gibi. Bu mesela. Daha uyguna varsa kaliteli olan, önerinizi beklerim istanbul için özellikle. Yaptırmayı düşündüm lakin fiyatlardan dolayı gereksiz buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00