Multimedya tuşları çalışmıyor

LegiOner

Kilopat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni klavye aldım multimedya tuşlarına basıyorum (F1 F2 gibi) hiçbir şey olmuyor. Google yardım falan açılıyor nasıl ayarlayabilirim?

Yeni klavye aldım multimedya tuşlarına basıyorum (F1 F2 gibi) hiçbir şey olmuyor. Google yardım falan açılıyor nasıl ayarlayabilirim?
Klavyenin kendi sitesinden sürücüleri kurdun mu?

Çok teşekkür ederim hocam sorun çözüldü.
yalnız farkettim de o penceredeyken çalışıyor sadece ses kısma açma ve sessize alma tuşları onun haricinde çalışmıyor :/

Son düzenleme:

yalnız farkettim de o penceredeyken çalışıyor sadece ses kısma açma ve sessize alma tuşları onun haricinde çalışmıyor :/
Klavyede Fonksiyon tuşları olduğuna emin misin yani F1, F2 gibi tuşların üzerinde simge var mı? Varsa klavyede Fn tuşu varsa ona basarak oraya basmayı dene. ( Kusura bakma pek klavye almadığım için bilmiyorum )
İlle de çalışmıyor ise AutoHotKey adlı program aracılığıyla kod yazıp o tuşlara bastığınızda multi medya özelliklerini çalıştırabilirsiniz.

1 aydır uğraştığım sorun çözüldü. HyperX alloy Core klavyemde bu sorun vardı.

Çok sağ olasın. 1.5 yıldır kullanıyorum, düzeltememiştim. Senin sayende düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…