Multiplayer oyun önerisi

Merhaba minecrafti devamlı ara verip oynuyorum ve sonun kadar gelip birakiyorum, zaten minecraft bırakılmaz ara verilir.
Merhaba steamde veya epic gibi oyun platformlarında oyunu bulamadım, nereden uygun bir fiyata sahip olabilirim?

Wolfteam Zula Metin 2 ya da War Thunder
Merhaba, daha önceden ETS 2, Rust, CS:GO, GTA RP, R6, Apex Legends oynadım. Bu oyunlar artık sıkmaya başladı, yeni oyunlar arıyorum. Donanımım iyi. Singleplayer oyun önerilerine de açığım.

War thunder ve world of tank veya world of ship bu oyunlarda çok eğlenirsiniz ve zevkli oyun war thunder da uçağınızı alın ve grafiklerin tadını çıkarın world of ship te de öyle 3'de çok kaliteli oyundur tavsiye ederim.

Yeni bir Battle Royale oyunu çıktı Hyper scape bir bakabilirsin. Ubisoft yapımı. Onun dışında korku gerilim seviyorsan Dead by Daylight önerebilirim. Escape from tarkov var ben oynamadım ama videolardan baktım güzel geldi bilgisayarın kaldırıyorsa ona da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…