TheConquerorr
Decapat
Daha fazla
Merhaba minecrafti devamlı ara verip oynuyorum ve sonun kadar gelip birakiyorum, zaten minecraft bırakılmaz ara verilir.Minecraft her derde deva. O arayüz temalı müziği bile insanın içini yavaşça okşuyor. Madene iniyorsun. Gittikçe gidiyor. Daha fazla demir için aşağılara iniyorsun. Sonra madenden çıkamıyorsun yolu unutuyorsun. Sonra bir creeper arkandan gelip seni öldürüyor. Sonra sıkılıyorsun ve oyunu siliyorsun. Ama sadece 5 tl ye Minecraft hiçbir şeyi değişmeyen premium alıp premiumlu serverlere girip eğlencenin dibine vurabilirsiniz! Sonra skywarsda ölüp çıkıyorsunuz. Basit mantık.
Merhaba steamde veya epic gibi oyun platformlarında oyunu bulamadım, nereden uygun bir fiyata sahip olabilirim?Kesinlikle Escape From Tarkov fakat görüp, görebileceğiniz en zor FPS oyunudur. Diğer oyunlara hiç benzemez, yanına bile yaklaşamazlar. İnsanı ruh hastası eder ve sinir krizlerine sokar. Buna rağmen de alıştıktan sonra başka oyun oynamazsınız.Araştırmanızı tavsiye ederim. Dediğim gibi ben strese gelemem, basit vur geç tarzı oynarım derseniz hiç bulaşmayın. 1 el sevinir, 10 el üzülür sonra sinirden oyunu silmeye kalkabilirsiniz. Her an ölmeye veya loot kaybetmeye hazırlıklı olmanız gerekir.