Multiplayer oyun önerisi

Hikaye tabanlı oyunlar ilgimi çekmiyor m&b warband, hoi4,eu4 gibi oyunları oynuyorum genelde singleplayerda bu oyunlarda sonsuz olasılıklı oyunlar.
Biraz eski bir oyun ama strateji seviyorsanız Victoria II öneririm. Bir de eu4 hoi4 gibi oyunların Discord'da MP sunucuları oluyor onları da denemediyseniz öneririm. FPS olarak da Verdun'a ve Tunnenberg'a bakın derim belki beğenirsiniz.

Son düzenleme:
Biraz eski bir oyun ama strateji seviyorsanız Victoria II öneririm. Bir de eu4 hoi4 gibi oyunların Discord'da MP sunucuları oluyor onları da denemediyseniz öneririm. FPS olarak da Verdun'a ve Tunnenberg'a bakın derim belki beğenirsiniz.
VVictoriaII ye baktim çok eski geldi gözüme hoi 4 oynuyorum bu aralar eu4 dlc li paketi de aldim ama anlayamadim eu4 ü pek

Hikaye tabanlı oyunlar ilgimi çekmiyor m&b warband, hoi4,eu4 gibi oyunları oynuyorum genelde singleplayerda bu oyunlarda sonsuz olasılıklı oyunlar.

O halde sizi Total War serisine davet edelim. Ayrıca multiplayer olarak da Halo: MCC oynayabilirsiniz. Gerçi single player olarak da gider bu oyun. Zira içinde 5 tane Halo oyunu var. Multiplayer'i işin bonusu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı