Multivitamin önerisi

burakbas

Megapat
Destek gıda alan var mı arkadaşlar? İşe yarıyor mu? Ben multivitamin almak istiyorum. Pharmaton Vitality alacağım sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı maksatla eczaneye gittim, oradaki görevli önce kan testi vermen gerek dedi. Normalde kendi kârı için bir şeyler iteler diye düşünüyordum, dürüst yaklaştılar.

Bence önce muayene olup kan değerlerinize baktırın, eksiğe gediğe göre takviye yazsınlar.

Aynı maksatla eczaneye gittim, oradaki görevli önce kan testi vermen gerek dedi. Normalde kendi kârı için bir şeyler iteler diye düşünüyordum, dürüst yaklaştılar.

Bence önce muayene olup kan değerlerinize baktırın, eksiğe gediğe göre takviye yazsınlar.

Kan verecektim demir depolarım eksik çıktı ondan bende niyetlendim. Zaten 1 haftaya kalmadan da hasta oldum demir eksikliğinin bütün belirtileri mevcut.

Çok doğru tavsiyeniz ben şahsen vücudun doğal olmayan bu haplardan fayda göreceğine inanmıyorum bu konuda yapılan bazı araştırmalar var hiçbir yarar tespit edilememiş vücut hücrelerimiz sadece doğal gıdalardan gelen mineralleri emebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı