Multivitamin yan etkileri olabilir mi?

Daha fazla  
Merhaba yaş 16 yaklaşık 6 aydır gym gidiyorum. 2 haftadır multivitamin kullanıyorum vitamin eksigim yok kan testi yaptırdım. Yine de kullanayım dedim destekleyici olur diye. Son1 haftadır sıcaktan gym gidip gelesiye kıyafetim terden renk değişiyor o derece. Asıl konu olarak kollarımda omzumda pütür pütur sivilce gibi kızarıklar çıktı kaşınmıyor. Acaba ter ile mi alakalı yoksa multivitamin zararı olabilir mi? Aydınlatir misiniz? Bu arada ürün HIQ multivitamin complex.

Karaciğer enzimlerine baktırdın mı? Bende de oluyordu karaciğer enzimlerim yüksekmiş.

B12 vitamini fazla gelmiş olabilir idrarın koyu sarı mı hep?

Vitamini her gün alıyorsan 1 gün ya da 2 gün arayla iç.

Sivilce genelde hormon dengesizliğinden veya değişiminden dolayı cıkar, yaşına göre normal büyük ihtimal. Ama vitamin eksiğin olmamasına rağmen multivitamin kullanmanı anlayamadım, ne gerek var? Boşu boşuna organlarını yorarsın sadece.

Multivitaminin içindeki değerler, sadece günlük ihtiyacı karşılar. Vitamin açığı olan birisinin açığını %10 bile kapatmaz belki de. B12 açığı olan birisinin günlük 1000 mcg gibi bir değer kullanması gerekiyor. Multivitaminlerde belki 5-10 vardır.

Onun dışında, multivitaminin içeriğine göre terleten ürünler olabilir. HIQ ürünün içinde öyle bir şey göremedim. O yüzden psikolojik olabilir veya cidden bir sağlık sorunun olabilir.

Karaciğeri zorlamış olabilir en nihayetinde fabrikasyon ürünler cokta içmeyin bence.Yarardan cok zararları olabiliyor.Vitamin değerleriniz iyiyse aldığınız vitamin vücuda fazla gelebilir uzun vadede kronik rahatsızlıklar doğurabilir gelişigüzel kullanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…