Çözüldü Mumu Player güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hixagex5

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi. Mumu Player MEmu değil mumu Player güvenli ve hızlı mıdır acaba?

Çözüm
Mumu Player güvenilir evet, genellikle gacha oyunları için olduğundan fazla gereksinim istemiyor, güvenle kullanılabilir, hem rahat akıcı.
Şimdiye kadar kullananlarda bir sorun yaşanmadı ama çin merkezli olduğunu unutmamak lazım

MEmu da reklam virüslü diyorlar ben Roblox da FPS'im düşük olmasın diye bakıyorum LDPlayer'de 10 FPS'e falan düşüyor.

Mumu Player güvenilir evet, genellikle gacha oyunları için olduğundan fazla gereksinim istemiyor, güvenle kullanılabilir, hem rahat akıcı.

Çözüm
Hocam sonradan gördüm mumu ya baktım FPS de en iyi oymuş herhalde ve MEmu'ya fazla güvenemiyorum sizce hangisi?

Roblox için iyi mi ro ghoul da autofarm yapcamda VIP serverda.

Bugün indirdim Türkçe de yaptım çok iyi bence ro ghoul da güzel autofarmı mı yapıyorum bence siz de indirin ve Windows güvenlik duvarı tehdit bulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…