Murat Yücedağ'ın C# eğitimi yeterli midir?

İntel Antisi

Picopat
Murat Yücedağ'ın Udemy C# eğitimini izliyorum yarıladım diyebilirim. Ben neden ilk C Sharp başladım onu da bilmiyorum. Ben bu eğitimi bitirdikten sonra hemen C öğrenmeye çalışacağım yanlış bir başlangıç yaptığımın farkındayım. Ben bu C# eğitimini bitirdikten sonra C#'ı ne kadar öğrenmiş olurum? Sonrasında fazladan bir kurs yapmalı mıyım yapmam gerekiyorsa kimin kursunu yapayım?

Dostum öğrenmek hiç bir zaman bitmez, tek kurs aldım şimdi tamam diye bir durum olacağını sanmıyorum. Ama başlangıç seviyesi için arkadaşın dediği gibi tek kurs yeterli olur. Daha sonrası için daha çok emek vermelisin bol bol proje geliştirerek pratik yaparak.

Tek kurs yeterli oluyor genelde, bundan sonra bol bol proje ve pratik yaparak geliştirmeniz lazım.

Yeterli diyorsunuz yani. Ben kursu bitirdikten sonra direk C'ye başlayacağım o anlamda sıkıntı olur mu? (Not: Zaten bir sürü pratik yapacağım.)

Dostum öğrenmek hiç bir zaman bitmez, tek kurs aldım şimdi tamam diye bir durum olacağını sanmıyorum. Ama başlangıç seviyesi için arkadaşın dediği gibi tek kurs yeterli olur. Daha sonrası için daha çok emek vermelisin bol bol proje geliştirerek pratik yaparak.

Ben şimdi kursu bitirdikten sonra pratikleri yaparken bilmediğim şeyleri internetten baka baka ustalaşır mıyım?

Yeterli diyorsunuz yani. Ben kursu bitirdikten sonra direk C'ye başlayacağım o anlamda sıkıntı olur mu? (Not: Zaten bir sürü pratik yapacağım.)

Ben şimdi kursu bitirdikten sonra pratikleri yaparken bilmediğim şeyleri internetten baka baka ustalaşır mıyım?
Hayır sıkıntı olmaz, istediğiniz öğrenme sırasını takip edebilirsiniz bu konuda bir kıstas yok.

Farklı programlama dillerini öğrenmeyi öncelemek yerine yazılımın, programlanın temellerini, algoritmaları vs. öğrenmenizi tavsiye ederim. Syntax ve bazı ögeleri öğrenip belli seviyede program yazmanın ötesine geçin. Sanırım artık bunu yapabiliyorsunuz, şimdi önceliğiniz bunu farklı dillere aktarmak değil daha fazlasını öğrenmek olmalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı