Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 1 Kasım 2013 #1 Bilen var mı? Küfür falan ediyor ama içten bir insan Pc toplamayı bilmez video-montaj fakiri. Bayrağa ve Atatürk'e olan saygısı videolarından anlaşılıyor.
Bilen var mı? Küfür falan ediyor ama içten bir insan Pc toplamayı bilmez video-montaj fakiri. Bayrağa ve Atatürk'e olan saygısı videolarından anlaşılıyor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2013 #2 MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum.
MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum.
Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 1 Kasım 2013 #3 Berkant Ayhan Karabudak dedi: MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen kimsenin bildiğini sanmıyorum burada.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen kimsenin bildiğini sanmıyorum burada.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #4 Oğuz Can Çıtak dedi: Aynen kimsenin bildiğini sanmıyorum burada. Genişletmek için tıkla... MuratAbi Bilinmez mi ya? Tüm videolarını severek izliyorum. Forumda sadece biz biliyoruz herhalde.
Oğuz Can Çıtak dedi: Aynen kimsenin bildiğini sanmıyorum burada. Genişletmek için tıkla... MuratAbi Bilinmez mi ya? Tüm videolarını severek izliyorum. Forumda sadece biz biliyoruz herhalde.
Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 2 Kasım 2013 #5 Berkant Ayhan Karabudak dedi: MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Outlast videolarını izleyemiyorum mesela ben.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Outlast videolarını izleyemiyorum mesela ben.
fukuli053 Hectopat Katılım 20 Haziran 2013 Mesajlar 262 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2013 #6 Murat Abi iyidir
Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 2 Kasım 2013 #8 Berkant Ayhan Karabudak dedi: MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sercan Yeşil dedi: Murat abi kim ya. Genişletmek için tıkla... Lordumuz...
Berkant Ayhan Karabudak dedi: MuratAbiGF Candır, onun lakabıda var ama söyle miyim şimdi. Gönüllerin Fedaisi bir de, bilenler biliyordur küfürlü olduğu için söylemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sercan Yeşil dedi: Murat abi kim ya. Genişletmek için tıkla... Lordumuz...
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 2 Kasım 2013 #9 Oğuz Can Çıtak dedi: Lordumuz... Genişletmek için tıkla... Tek Lord vardır oda Lord Voldemort.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2013 #10 Oğuz Can Çıtak dedi: Lordumuz... Genişletmek için tıkla... Lord Of The Ga... Söylemiyorum gerisini MuratAbiyi bilenler, gerisini bilir.
Oğuz Can Çıtak dedi: Lordumuz... Genişletmek için tıkla... Lord Of The Ga... Söylemiyorum gerisini MuratAbiyi bilenler, gerisini bilir.