MuratAbiGF'nin olayı ne?

Videoda bundan da bahsediyor. Bu videolar yeni videolar değilmiş. Kendisi japonyaya gittiğinde bir çok video stoklamış. Arkadaşının evinde bu videoları atıyormuş. Videonun bir yerinde hatta Taylan bile şaşırıp "Kaç gb hafıza kartın var? diye soruyor.

Bunu ben bir izleyeyim öyle tartışalım. O zaman cidden vay haline, kötü duruma düşmüş eleman. Allah yardımcısı olsun.

"Geçici yerleşmiş."

Videoda annesi arkadaşında kalıyor zannediyormuş öyle diyor. Annem de böyle bir yerde kaldığımı bu Taylanın videosunda görecek ilk kez diyor. Bana kumar gibi geliyor bu mevzunun ucu ama elbette kimse böyle bir şeyi açıklamaz tabii ki. Yoksa orkunla vs. neden küssünler ki aniden?

Evet kumar böyle bir serveti bitirebilir fakat Murat da hiç kumarcı tipi arayamıyorum. Böyle adam kumara düşmesi zor ama ihtimali var evet.

Evet kumar böyle bir serveti bitirebilir fakat Murat da hiç kumarcı tipi arayamıyorum. Böyle adam kumara düşmesi zor ama ihtimali var evet.
Hocam sefil hayatı hakkında kanıya varmak istiyorsak sizin attığınız videonun yorumlarına bakın. Herkes bağış yapmış. 100TL, 200TL 500TL atan bile olmuş. Siz videoyu izleyin tekrar tartışalım hocam.

Maşallah ben bir izleyip cevap vereyim. Harbiden bu adam hayatını bitirmiş.

Testo kumar falan var mı diye sorduğundada yok diyor. Bence şakasına yapıyor. Daha geçen gün Japonya'dan gelip sıkılıp yeniden Japonya'ya gitmişti. Yakında güzel bir yere çıkar. Ben beklemem kumar

Hocam orkunla arası bozuksa neden video çeksinler. Daha geçen video çektiler diye hatırlıyorum 1-2 hafta falan oldu. Bence tüm parayı ya kumarda ya da kripto borsa da kaybetti. Yoksa böyle bir düşüş cidden zor. Ya da prim içinde olabilir.

Japonya'ya Turgut Ekim götürüyor olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…