MuratAbiGF'nin olayı ne?

Testo kumar falan var mı diye sorduğundada yok diyor. Bence şakasına yapıyor. Daha geçen gün Japonya'dan gelip sıkılıp yeniden Japonya'ya gitmişti. Yakında güzel bir yere çıkar. Ben beklemem kumar
Dediğim gibi birisi kumarda para kaybettiğinde milyon izlenen bir kanala videoda çıkacağı zaman ben kumarda battım demez. Diyemez. Sigarayı falan bıraktım diyor gerçi neyin kötü olup olmadığını biliyor bu adam. Kumar diyip günahını da almak istemiyorum şahsen ya.

Dediğim gibi birisi kumarda para kaybettiğinde milyon izlenen bir kanala videoda çıkacağı zaman ben kumarda battım demez. Diyemez. Sigarayı falan bıraktım diyor gerçi neyin kötü olup olmadığını biliyor bu adam. Kumar deyip günahını da almak istemiyorum şahsen ya.

Kurgu da olabilir. İstanbul'un göbeğinden bir ev alıp video çekerse şaşırmayın Murat'ın bu hale düşeceğini hiç zannetmiyorum.

Video kurgu galiba. 9 gün önce orkunla saklambaç videosu çekmişler ve taylan dün bu videoyu atıyor. 9 günde ne kadar şey değişmiş olabilir. Olamaz demiyorum ama orkunla bi anda bu kadar uzak olmaları bi garip geldi.

Bahsettiğim video bu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video kurgu galiba. 9 gün önce orkunla saklambaç videosu çekmişler ve taylan dün bu videoyu atıyor. 9 günde ne kadar şey değişmiş olabilir. Olamaz demiyorum ama orkunla bi anda bu kadar uzak olmaları bi garip geldi.

Bahsettiğim video bu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Orkun Işıtmak'ın paylaştığı videolar da stok sayılır. Çekip o hafta hemen yüklemiyor yani. Videolarının çekilmesiyle yayınlanması arasında zaman farkı var.

12 gün önce video atmış Japonya'dan umarım komiklik olsun diye yapmıştır yoksa cidden milletin sinirine gider bu olay. YouTuber'lar az kazanıyor tarzında açıklamalar yapmıştı bu da imaknsız zaten nasıl az kazanabilir? Asgari ücretin 2 katını rahat kazanıyorlar.

Stok video bunlar. Ağustos ayında falan gitmişlerdi sanırım. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Sanırım japonya adamın bütün parasını bitirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı