Bu sandığım programsa virüsü silerken hakkını helal etmen gerekiyor.
Ta kendisi. İsteğe bağlı 360 Total Security de kullanılabilir. O da silebiliyor bu virüsü.Bu sandığım programsa virüsü silerken hakkını helal etmen gerekiyor.
Ta kendisi. İsteğe bağlı 360 Total Security de kullanılabilir. O da silebiliyor bu virüsü.
Attığım programı indirin. Virüsü silecektir. Attığım programı virüsü yapan kişi çıkardı zaten.Kaspersky kullanıyorum. Virüsü buldu zaten. Attığım ekran görüntüsünde "bilgisayarı temizle ve yeniden başlat" diyor ama korkuyorum basmaya. Yeniden başlatınca kilitlenir bilgisayar falan diye.
Tıklayabilirsiniz, problem olmaz.Kaspersky kullanıyorum. Virüsü buldu zaten. Attığım ekran görüntüsünde "bilgisayarı temizle ve yeniden başlat" diyor ama korkuyorum basmaya. Yeniden başlatınca kilitlenir bilgisayar falan diye.
Aynen önce o programı çalıştır. Anti-virüs olsa bile virüsü yapan kişi kadar iyi temizleyemez. O programla temizledikten sonra anti-virüs ile tekrar tara.Attığım programı indirin. Virüsü silecektir. Attığım programı virüsü yapan kişi çıkardı zaten.
@Sony DualShock 4 hocam geçen sorduğum soruya örnek geldi bakın usb taksak bulaşır mı falan diye sormuştum ya.Arkadaşlar dosya içine atmak için flaşımı taktım ve birden antivirüs uyarı verdi. Musallat.exe diye bir trojan için. Antivirüsten kaldırması için çöze bastım fakat herhangi bir sonuç alamadım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2442500
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.