Ohoo arkadaşlar hakkını helal et .exe'yi bilen yokmu ??? Diğer yöntem ise arkadaşın flashında musallat.exe vardı ben bilmiyordum Eset Nod 32 vardı bilgisayarda flaşlı taktım birden virüs programı alarm verdi karantinaya baktım musallat.exe varmış. Yani Eset Nod 32'de bir seçenek.
Eset Nod 32 Deneme Sürümü Kur bunu. Kendini otomatik silecektir. Bilgisayarına genel tarama yaptır. Bütün kalıntıları siler. Deneme sürümü bitene kadar bilgisayarında kalsın ki eğer usb belleğinde felan da varsa onlarıda siler. Deneme sürümü bitince ister kaldırırsın isterse lisans satın alırsın.
Dolaşır tabi ülkede çok akıllı insanlar var ya o yüzden virüs yemeye bayılıyorlar.En iyi antivirüs programı insansın kendisi diyen sivri zekalılar oldukça daha çok yiyen olacak. AV ne gerekli ya bilgi çalıyor diyen ileri zeka insanlar bunlar.
Dolaşır tabi ülkede çok akıllı insanlar var ya o yüzden virüs yemeye bayılıyorlar.En iyi antivirüs programı insansın kendisi diyen sivri zekalılar oldukça daha çok yiyen olacak. AV ne gerekli ya bilgi çalıyor diyen ileri zeka insanlar bunlar.
Küçükken pc ye hergün şü evlilik sitesi reklamı açan virüslerden bulaştırıyordum ne antivürüsü tek yaptığım Windows kurtarmadan geriye döndürme seçeneğine tıklamak tıkadım bitti PC benden yaşlıydı hiç içi açılmamıştı 1 kere bile format atılmadı kimbilir içinde neler vardır.