sefa_41 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.157 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms** Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknikeri 9 Temmuz 2019 #1 Lütfen yardım edin. musallat.exe silici işe yaramıyor. Silmeme rağmen tekrar tekrar oluşuyor dosyalar, lütfen yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2019
Lütfen yardım edin. musallat.exe silici işe yaramıyor. Silmeme rağmen tekrar tekrar oluşuyor dosyalar, lütfen yardım.
Çözüm Tolga Şahin 9 Temmuz 2019 Musallat exe virüsünü geliştiren hackerın kendisinin geliştirdiği Musallat.exe kaldırma programı vardı Google'a yazarsan bulabilirsin diye düşünüyorum. Virüsü kaldırmak için hakkımı helal ediyorum diyen butona basman gerekiyordu bayağı komiğime gitmişti.
Musallat exe virüsünü geliştiren hackerın kendisinin geliştirdiği Musallat.exe kaldırma programı vardı Google'a yazarsan bulabilirsin diye düşünüyorum. Virüsü kaldırmak için hakkımı helal ediyorum diyen butona basman gerekiyordu bayağı komiğime gitmişti.
K knightonline55 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 200 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #31 TheCombox dedi: 360 total security direkt siliyor. Ben bizim okulu öyle temizledim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz programı denedim sorunum çözüldü kurtulduk şu musallattan. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: 360 total security direkt siliyor. Ben bizim okulu öyle temizledim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz programı denedim sorunum çözüldü kurtulduk şu musallattan.