Çözüldü MusaLLaT.exe virüsünü silen program nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam biz de biliyoruz antivirüs önermeyi ancak arkadaş hakkınıhelalet nereden bulunur diye sormuş bizden antivirüs önerisi istememiş bu konuda. Ayrıca bu program gayette çalışıyor her hangi bir problemde yaşamadım kendileriyle.

Virüsün kendi silme programı harbiden işe yarıyor, tabii AV ile de kaldırılabilir. Sadece eskiden Musallat.exe bataklığına yakalanan bir sürü akıllı tahta AV'ler yerine bu program sayesinde temizlendi. Adam gerçekten pişman olmuş demek ki.

Çalıştığı biliniyor.
Nereden biliyorsunuz silmiş gibi göstermediğini? Üstteki arkadaşın attığı linke yanlışlıkla tıkladım Chrome uyarı verdi tehlikeli dosya diye indirilmesine izin vermedi. İptal falan da edemeyecektim aşırı hızlı internet pat diye yükleniyor. Ben asla güvenmem böyle şeylere. ESET ve Kaspersky varken saçma saçma uyduruk şeylere güvenmek akıl kârı değil bana göre.

Ah be Mustafa. Bugün 1 kişinin daha hakkına girdin. Neyse hakkını helal etmeyi unutma.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nereden biliyorsunuz silmiş gibi göstermediğini? Üstteki arkadaşın attığı linke yanlışlıkla tıkladım Chrome uyarı verdi tehlikeli dosya diye indirilmesine izin vermedi. İptal falan da edemeyecektim aşırı hızlı internet pat diye yükleniyor. Ben asla güvenmem böyle şeylere. ESET ve Kaspersky varken saçma saçma uyduruk şeylere güvenmek akıl kârı değil bana göre.
Bizzat kullandım okul tahtasında, sonra kalıntı var mı diye AV ile de tarama yaptım. Program gerçekten işe yarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı