Gokhan Bird
Hectopat
SRK125rr önerebilirim alternatif olarak hem piyasası var hem yedek parçası hem sesi 400'lük gibi çıkıyor. Makyajıda güzel.
Ama eğer kendim alacak olsam ktm 125 rc ikinci el bakardım al demiyorum seçeneklerine koyabilirsin. Ne kadar iyi olsalar tr şartlarındaki parayı hak etmiyor hiçbir 125cc.Öneriniz nedir hocam dediğim gibi aşşağı yukarı 150 160 k bütcem var.
Neden alınmaz? hava soğutma mı yedek parça servis sıkıntısı mı? motor aslında sesi görünüşü falan çok hoşuma gidiyor. ama dediğiniz gibi parça servis vs sıkıntılıysa almamayı tercih edicem.
Ama eğer kendim alacak olsam ktm 125 rc ikinci el bakardım al demiyorum seçeneklerine koyabilirsin. Ne kadar iyi olsalar tr şartlarındaki parayı hak etmiyor hiçbir 125cc.
Racing makinede hava sogutma olmaz hocam yil 2025.
O da alinmaz satilmasi imkansiz bir motor.
Sesi çok iyi görünüşü de çok iyi, Instagram'da videosunu yaptım 1.2m izlendi ama ben güvenemedim. Alınabilir diyeceğim ama ilk motor olarak alınmasa daha iyi. Alternatif olarak Yuki taro GP2, QJ SRK 125R bakılabilir.
Yıl ile ilgisi yok eski kasa Japon'larda bile sıvı soğutma var Çin'in tembelliği.
160k bütçede bence hiç Çin'e bulaşılmaz RC istiyorsa arkadaş zorlarsa 19 kasa R125 ya da 18 kasa CBR alabilir.
Zaten belirtmiş parça kalitesi ve servis ağı hakkındaki görüşünü.
Tamam iste 2025 yilinda hava sogutmali bir arac alinmaz. CBR125R'in 2018 kasasi yok.
2019 kasa R125 de alinacak bir motor degil, parcalari cok pahali. Ates pahasi, tabii arkadasta para varsa alsin.
17 kasa imiş CBR cidden bunamı takıldınız anlamadım ama
Görünüş servis ağı en iyi RC motor yani arkadaşın hoşuna gidebileceğini düşündüm gidersede grenajı pahalı diye bir motordan vazgeçilmez bütçeyede maximum kronikli RS125 ve minik uzay gemisi gxsr var düşünülebilir Çin almamak için.
Aradaki farki R6 2016 ve 2017 modellerine bakarak anlayabilirsiniz, bir sene az bir sure degil.
KTM'nin parcasi yok bir kere siz nereden vardiniz RC'nin parcasinin olduguna? Trendyol'dan alsaniz bile parcalar cok pahali. RC125 saglam bir motor evet ama aldiktan sonra satilabilecek bir motor degil maalesef dedigim gibi.
GSX-R125 veya MT125 alirdim arkadas racing bakiyor galiba o yuzden GSX-R125 oneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.